Search
Close this search box.

Ανοίγει το Σάββατο 13 Ιουνίου η Σχολή Χορού Mambo της Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα

Mε ένα Δελτίο Τύπου η γνωστή Σχολή Χορού της Λάρνακας Mambo- Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα ξανανοίγει τις πόρτες της, αύριο Σάββατο 13 Ιουνίου, μετά το λουκέτο που έβαλε σε όλες τις Σχολές η πανδημία του Covid 19.

Δελτίο Τύπου

Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης μας για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, ενημερώνουμε ότι, επανερχόμαστε στην κανονική λειτουργία των σχολών μας από το ερχόμενο Σάββατο, στις 13 Ιουνίου 2020 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2020, μέσα στις κτηριακές μας εγκαταστάσεις, σχεδιαστικά, τμηματικά και σπονδυλωτά.

Η σχολή χορού MAMBO είναι ένας σύγχρονος πολυχώρος, άκρως επαγγελματικός, ο οποίος διαθέτει από την δημιουργία των εγκαταστάσεων του ηλεκτρομηχανολογική μελέτη, επίβλεψη και εφαρμογή τόσο σε φυσικούς όσο και σε τεχνητούς εξαερισμούς.

Σε ένα χώρο 400 τ.μ ειδικά σχεδιασμένο και μελετημένο,με όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τη λειτουργία των σχολών χορού που έχει θέσει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Με σεβασμό στην ατομική και τη συλλογική ευθύνη για τα παιδιά μας, έχουμε δημιουργήσει ένα ασφαλή νέο μοντέλο λειτουργίας των υπηρεσιών μας.

Μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου, ενημερώνουμε καθημερινά όλους, γονείς και μαθητές.

Η λειτουργία της Σχολής Χορού Mambo, έχει αυστηρή εναρμόνιση με τις οδηγίες του Κράτους και των Επιστημονικών Φορέων, για τη διαφύλαξη της Υγείας προς όλους.
Σε αυτά τα πλαίσια έγινε πριν από την επιστροφή στους χώρους μας, απολύμανση των κτηριακών εγκαταστάσεων της σχολής, με τη χρήση ειδικών σύγχρονων μεθόδων, απολύτως ασφαλείς προς τον άνθρωπο και φιλικά προς το περιβάλλον.
Ως ιδιωτικός χώρος υψηλής επικινδυνότητας κρίθηκε αναγκαία μια τέτοια εφαρμογή, στα πλαίσια πρόληψης της Δημόσιας Υγείας.

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση των γονέων και των παιδιών μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου.

Προσαρμοστικότητα!Υπομονή!Υπακοή!
Για να είμαστε όλοι ασφαλείς!

Συνεχίζουμε με οδηγό την αγάπη μας προς την τέχνη που υπηρετούμε, τον χορό, με έγνοια μας όλα τα παιδιά μας και με θετικότητα.

Σας ευχαριστούμε!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθη συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής στον

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας μετά από συνάντηση στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Αξιοποίηση του κενού χώρου Στέγης που προέκυψε ένεκα της μεταφοράς ασυνόδευτων ανήλικων για φιλοξενία ηλικιωμένων Με αφορμή τα γεγονότα με τους ασυνόδευτους ανήλικους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση

Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, για να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Λάρνακας

Κινηματογράφος, street food, συναυλίες και άλλες υπέροχες προτάσεις για τις εξόδους σας στην Λάρνακα. Εσείς που θα πάτε; ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ  Δευτέρα 23/9/2024  Ώρα: 8:30 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

error: Content is protected !!