Search
Close this search box.

Έκρηξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Η Ανάρτηση του Προέδρου του Ιδρύματος Αγίου Γεωργίου-Χριστάκη Χασάπη, Μιχαλάκη Μάλλα, λίγες μέρες μετά την φωτιά που προκάλεσε ζημιές στο ίδρυμα, συγκινεί.
Συγκινεί γιατί επιβεβαιώνει πως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν έχουν χαθεί.

Πιο κάτω η ανάρτηση του κύριου Μιχαλάκη Μάλλα:

«Την ώρα που είσαι σε απόγνωση και δεν ξέρεις τι να κάνεις, δεν φαντάζεστε πόση ανακούφιση και θάρρος πήραμε όταν κτύπησε το τηλέφωνο… και ακούεις τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κιτίου Νεκτάριο να σου λέει ότι είναι δίπλα σου, πνευματικά και οικονομικά ,να ακούεις την ταπεινή φωνή της κυρίας Φωτεινής Παπαδοπούλου να ζητά τον λογαριασμό του Ιδρύματος για ακόμα μια φορά και σε δέκα λεπτά να γίνεται έμβασμα €5000 από το Ίδρυμα Αναστάσιος Γ.Λεβέντης.
Να έρχεται ο Ραβίνος της Εβραϊκής Κοινότητας με 48 εθελοντές και να αρχίζουν δουλειά.
Να πηγαίνεις να φέρεις τις μπογιές και ο κύριος Κυριάκος Ανδρέου να σε βλέπει στην κάμερα, να παίρνει τηλέφωνο και να ακούεις :πάρε ό,τι χρειάζεσαι για τα μωρά.
Μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο τηλέφωνο από τον κύριο Αλέξανδρο Αναστασίου, €1300 εκ. μέρους του συνδέσμου λογιστών Λάρνακας Αμμοχώστου.
Τηλεφώνημα από Ρένο Ανδρέου McDonalds, αδελφικός φίλος για ακόμα μια μεγάλη εισφορά.
Τηλεφώνημα Πέτρος Λουκάτζιης καταστήματα Eponimo €1000.
Να πηγαίνεις στο Ίδρυμα και να είναι γεμάτο κόσμο, άλλοι δούλευαν, άλλοι έρχονταν για εισφορές και με γλυκά λόγια συμπαράστασης.
Ποτέ μου δεν μπορούσα να πιστέψω ότι υπάρχει τόση ανάγκη για προσφορά, αλληλεγγύη και Αγάπη.
Ευχαριστούμε όλους που βοήθησαν ώστε σε χρόνο ρεκόρ να επιστρέψουν τα παιδιά μας ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
Επειδή είναι πάρα πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι που έχουν βοηθήσει και άλλοι που έπονται να βοηθήσουν, το Ίδρυμα Άγιος Γεώργιος – Χριστάκη Χασάπη πρώτα θα ευχαριστήσει όλους προσωπικά και μετά μέσω δημοσιογραφικής διάσκεψης θα δημοσιεύσει όλων τα ονόματα και είναι πάρα πολλά.
Ευχαριστώ και ο Θεός μαζί σας».

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!