Search
Close this search box.

Μια καλλιτεχνική πινελιά στο κέντρο της πόλης

Mε το πιο κάτω δελτίο τύπου ανακοινώθηκε αυτό που εδώ και καιρό αποτελούσε θέμα συζήτησης μέσα στη πόλη (τουλάχιστον για όσους από εμάς ασχολούμαστε με τα εικάστικα).
Το πρώην κατάστημα Crystal Palace (τέρμα Ερμού πριν την στροφή στα δεξιά προς Φοινικούδες) μετατράπηκε σε ένα καλλιτεχνικό χώρο όπου φιλοξενεί διάφορα έργα τέχνης.
Σίγουρα η κίνηση αυτή, μέσα στο κέντρο της πόλης μας, αποτελεί μια όμορφη πινελιά, όχι μόνο για τους ντόπιους αλλά και για τους τουρίστες.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Έργα τέχνης
Πλάτωνος Ιππίας (μείζων): «Τί έστιν τούτο το καλόν;» 287c
Άυλα ή εννοιολογικά, δύο η τριών διαστάσεων σε μία δορυφορική κίνηση γύρο από τον άνθρωπο και τον χώρο.
Ορίζοντας γεγονότων, μία οριζόντια ουτοπία που ανακατεύει τη ζωή, τη τέχνη και τους ανθρώπους.

Τι θέλει να πει ο καλλιτέχνης;
Τι λες εσύ ο θεατής;

Προσδιορισμοί, ιστορικές αναδρομές και περιπλανήσεις σε συλλεκτικές, εκθεσιακές, εκπαιδευτικές και ερευνητικές ενότητεςπου σχηματοποιούν την ύπαρξη τους.
Παρουσία φυσική, έντυπη η ηλεκτρονική. Κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές καιβιντεοπαιχνίδια γίνονται γκαλερί. Αμφισβήτηση αλλά και αποδοχή.

Θα σας ενδιέφερε να δείτε την έκθεση από κοντά; Βρίσκεται στο Crystal Palace, στην Λάρνακα. Έχετε κάποια πρόταση που θέλετε να συζητήσουμε. Επικοινωνήστε στο 99083974

Αποθήκη 79,
Αγίου Λαζάρου 83, 6020, Λάρνακα
Ιστοσελίδα: www.loveapothikes.com.cy
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99083974
#apothiki79event

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!