Search
Close this search box.

Η Βρετανική Daily Mail προβάλλει τα ελληνικά νησιά

Κέρκυρα

Η γνωστή βρετανική εφημερίδα Daily Mail, στην ηλεκτρονική της έκδοση, στις 12 Ιουνίου 2020, παρουσιάζει ξεχωριστά τις ομορφιές κάθε ελληνικού νησιού.
Σπίτια βαμμένα με ασβέστη, αρχαίοι ναοί, γαλάζιες παραλίες, ψαράδες που μεταφέρουν από τα καΐκια τους στη στεριά τα ψάρια που έχουν μόλις πιάσει….Η προβολή της Ελλάδας από τα Παγκόσμια ΜΜΕ συνεχίζεται γιατί η Ελλάδα αξίζει κάθε προβολή και διαφήμιση με τις τόσες ομορφιές της, ειδικά τα καλοκαίρια στα μαγικά νησιά της.

Η Daily Mail με δημοσίευμα στις 12 Ιουνίου προτρέπει τους αναγνώστες της να επισκεφθούν το καλοκαίρι τα ελληνικά νησιά.
Η συντάκτρια Claire Foges γράφει ανάμεσα σε άλλα: «Υπάρχουν περισσότερα από 200 νησιά για να διαλέξετε και κάτι για όλους αυτό το καλοκαίρι (ελπίζουμε). Λοιπόν … Έλα Μπόρις, χτίσε μια γέφυρα με την Ελλάδα!
Η Σαντορίνη είναι ένα όνειρο για κάθε Instagrammer με γκρεμούς που βυθίζονται στη θάλασσα και φωτεινά ασβεστωμένα χωριά.
Η Κέρκυρα είναι κατάλληλη για οικογενειακή ψυχαγωγία και διαθέτει 57 παραλίες, ενυδρείο, κάστρα και πεζοπορία με άλογα.
Στο νησί της Δήλου, μπορείτε ακόμα να δείτε ναούς που χτίστηκαν για την Άρτεμις και τον Απόλλωνα από τους αρχαίους Έλληνες».

Δήλος

https://www.dailymail.co.uk/travel/escape/article-8415605/There-200-islands-choose-Come-Boris-build-bridge-Greece-summer.html

Αυτό, φυσικά, θα γίνει μόνο όταν απελευθερωθούν οι πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία προς την Ελλάδα, σημειώνει το δημοσίευμα.

Πάρος

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σκέφτεται το 2028 ο Οδυσσέας αλλά δεν θα ιδρύσει κόμμα ή κίνηση – Μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Τι θα πράξει τελικά ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης; Θα εμπλακεί στην πολιτική; Θα ιδρύσει πολιτική κίνηση ή κόμμα; Θα κατέλθει υποψήφιος με κάποιο κόμμα στις βουλευτικές; Θα

Ομιλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Αντωνίας Θεοδοσίου στην εκδήλωση «Γυναίκα, Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή»

Η τριπλή πλανητική κρίση –κλιματική αλλαγή, απώλεια βιοποικιλότητας και ρύπανση – δεν αποτελεί μόνο περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση της ανθρωπότητας, η οποία

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

error: Content is protected !!