Search
Close this search box.

Louis Theroux: Είμαι από τους λίγους που γνώρισαν τον Banksy

Και ενώ ο πλανήτης αναρωτιέται ποιος είναι ο διάσημος καλλιτέχνης του δρόμου Banksy, με τα επαναστατικά έργα που έχουν κερδίσει τον κόσμο, το μόνο που ξέρουμε σχεδόν με σιγουριά είναι πως ο Bansky κατάγεται από το Bristol της Βρετανίας.

Ωστόσο, ο Βρετανός σκηνοθέτης Louis Theroux ισχυρίστηκε ότι γνώρισε τυχαία τον Bansky, πριν γίνει πραγματικά διάσημος ανά το παγκόσμιο.

Ο Βρετανός δημιουργός ντοκιμαντέρ και δημοσιογράφος είπε ότι γνώρισε τον Banksy σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στις αρχές της δεκαετίας του 2000,  «είμαι ένας από τους μοναδικούς ανθρώπους που τον έχει συναντήσει».
Ο Louis Theroux μιλώντας στο «That Peter Crouch Podcast» του BBC 5Live, είπε ότι συναντήθηκε με τον Banksy σε έναν αγώνα των Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς το 2001. Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, είπε ότι καθόταν δίπλα στον Banksy στο γήπεδο και ότι του είπαν να προσέξει τον «ασυντόνιστο» νέο επιθετικό της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, Κράουτς.  «Ένα από τα άτομα ήταν ένας νέος καλλιτέχνης. Ήταν λίγο ντροπαλός, δεν ήταν εξωστρεφής και του είπα: “Τι κάνεις;”». «Μου απάντησε: “Είμαι καλλιτέχνης του δρόμου” και μου έδωσε ένα μικρό βιβλιαράκι για την τέχνη του και το κοίταξα. Φαινόταν αρκετά καλό και κάναμε κάπως αμήχανη ψιλοκουβέντα και τον ρώτησα: “Ω, ποιο είναι το όνομά σου;” και είπε: “Banksy”». «Πέρασε ένας χρόνος και οι άνθρωποι έλεγαν: “Έχετε ακούσει για αυτό τον τύπο τον Banksy; Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι”. Και είπα: “Banksy; Ναι, ξέρω ποιος είναι, πήγαμε μαζί σε έναν αγώνα των Κουίνης Παρκ Ρέιντζερς”».
«Δεν μπορούσα πραγματικά να θυμηθώ τίποτα για τη συνάντηση, αλλά το γεγονός ότι συναντήθηκα με τον Banksy είναι πολύ σημαντικό για μένα τα τελευταία 20 χρόνια. Είμαι ένας από τους μοναδικούς ανθρώπους που γνώρισα τον Banksy – και μας συνέδεσε ο Πίτερ Κράουτς!» είπε.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες Louis Theroux αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για τη Μελάνια Τραμπ, περιγράφοντας την Σύζυγο του Πλανητάρχη, την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ως “μεταφορικά κρατούμενη”.
Σε συνέντευξή του στο AP, ο Βρετανός σκηνοθέτης είχε πει: “Θα έκανα μια ταινία μαζί της σε αυτήν την επιχρυσωμένη φυλακή, στην οποία κατοικεί”.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!