Search
Close this search box.

Εργασίες συντήρησης δρόμων στην Επαρχία Λάρνακας

1.  Εργασίες ποτίσματος φυτών σε αυτοκινητοδρόμους της Επαρχίας Λάρνακας


Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας του Τμήματος Δημοσίων  Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 23/6/2020 μέχρι και την Πέμπτη 2/7/2020, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 09:00 – 15:00, σε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες ποτίσματος των φυτών των κεντρικών νησίδων από το Τμήμα Δασών.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη της κεντρικής νησίδας, λωρίδα κυκλοφορίας, για μήκος 1000μ. περίπου, κάθε φορά, από την μια κατεύθυνση μόνο όπως πιο κάτω και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας:

(α) Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας θα κλείνει η κατεύθυνση προς Λευκωσία, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι τα όρια της Επαρχίας Λάρνακας.

(β) Στον αυτοκινητόδρομο αεροδρόμιο Λάρνακας – Ριζοελιάς, θα κλείνει η κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο Λαρνακας, από τον κυκλικό κόμβο μέχρι το αεροδρόμιο.

(γ) Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου θα κλείνει η κατεύθυνση προς Κοφίνου, από τον κυκλικό κόμβο ‘Καλού Χωριού’ μέχρι και 2χλμ. περίπου μετά την έξοδο προς Αγγλεισίδες.

2.  Εργασίες συντήρησης πρασίνου στον δρόμο Λάρνακας-Κιτίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας του Τμήματος Δημοσίων  Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 22/6/2020 – 10/7/2020, μεταξύ των ωρών 09:00 – 14:00, σε τμήματα του δρόμου Λάρνακας – Κιτίου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από το Τμήμα Δασών.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος 300 – 500μ. περίπου, κάθε φορά, ανά κατεύθυνση, από τον κυκλικό κόμβο του παλιού Αεροδρομίου Λάρνακας μέχρι και τον κυκλικό κόμβο του νέου Αεροδρομίου Λάρνακας.  Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω τις ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!