Search
Close this search box.

Το Ωδείο Ανδρέας Γερολέμου περήφανο για την καλλιτέχνη Narcie

Το Ωδείο Ανδρέας Γερολέμου συγχαίρει την καλλιτέχνη Narcie (Narcissus Hadjiconstantinou) η οποία μετά την αποφοίτηση της από τη περίφημη σχολή μουσικής της Αμερικής Berklee College of Music και μια πετυχημένη καριέρα στις ΗΠΑ μέσω του συγκροτήματος της, υπέγραψε πρόσφατα με την δισκογραφική εταιρεία Walnut στην Αθήνα και ηχογράφησε ήδη το πρώτο τραγούδι, το «Στερεότυπα» της Δήμητρας Γαλάνης σε μια πολύ διαφορετική Ροκ εκτέλεση.

«H Γεωργία μας (όπως ήταν το όνομα της Narcie όταν ήταν μαθήτρια του Ωδείου μας) έχει δείξει το καταπληκτικό της ταλέντο από πολύ μικρή ηλικία και ήμουν βέβαιος ότι μια μέρα θα έφτανε πολύ ψηλά. Από το Ωδείο μας πήρε πτυχίο ελαφρού τραγουδιού με άριστα, πριν συνεχίσει τις σπουδές της σε ένα από τα καλύτερα μουσικά κολέγια του κόσμου!
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο γνωστός Μίλτος Καρατζάς, Διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας Walnut ο οποίος έχει δουλέψει με μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής έχει πει δημόσια τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο της Narcie. Της ευχόμαστε τα καλύτερα, για εμάς είναι τιμή και χαρά που μια πρώην μαθήτρια του Ωδείου μας κερδίζει την παγκόσμια μουσική σκηνή με το ταλέντο της και είμαι βέβαιος ότι θα εκπληρώσει όλα τα μουσικά της όνειρα, της αξίζει!» δήλωσε ο μουσικός Ανδρέας Γερολέμου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μίλτος Καρατζάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε: «Η Narcie ειναι μια εξαιρετικη ροκ τραγουδιστρια απο την Κυπρο που ζει μονιμα στην Βοστωνη. Η @walnutentertainment ειναι αποφασισμενη να αναδειξει την πρωτη γυναικα ροκ σταρ στην Ελλαδα! Η Narcie μας παρουσιαζει μια εκπληκτικη διασκευη του τραγουδιου των Νικολακοπουλου – Μουρατογλου ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ».

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!