Search
Close this search box.

Με τον πιο όμορφο τρόπο η σχολή χορού Mambo, της Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα, αποχαιρέτησε τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά και καλωσόρισε τη νέα

Με ένα μοναδικό, συμβολικό δικό της τρόπο, επέλεξε η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, ιδιοκτήτρια και διευθύντρια της σχολής χορού «Mambo», να αποχαιρετήσει τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά και να καλωσορίσει όμορφα την νέα.

Με μια βόλτα στα ανοικτά νερά της όμορφης θάλασσας της Λάρνακας, το ανθρώπινο δυναμικό της σχολής, μαθητές, γονείς, φίλοι και συνεργάτες, απόλαυσαν ένα διαφορετικό ταξίδι με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Κάτω από αυστηρά μέτρα προφύλαξης και ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του Κράτους για τον Κορωνοϊό, η σχολή χορού «Mambo» χάρισε ένα ταξίδι στιγμών, χρωμάτων και αισθήσεων.

Σε δηλώσεις της στο SkalaTimes η κυρία Καραπίττα μας είπε: «Όλοι κουβαλάμε ένα ηλιοβασίλεμα μέσα μας. Η Δύση και η Ανατόλη συμβολίζουν την αρχή και το τέλος. Αγγίζοντας το τέλος μιας διαδρομής,μιας προσπάθειας,μιας πορείας κατανοούμε, αξιολογούμε και ανυπομονούμε για την επόμενη αρχή, για την επόμενη διαδρομή. Κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή, μια νέα αφετηρία. Έτσι το «ταξίδι» μας συνεχίζεται καθολικά και διαχρονικά όποια και αν θα είναι τα νέα δεδομένα για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Εικοσιοκτώ (28) χρόνια συμπόρευσης αντιμετωπίζουμε όλες τις προκλήσεις μαζί. Ευχή όλων μας, να ξεκινήσουμε τα μαθήματα μας, Κορωνοϊού επιτρέποντος, με φυσική παρουσία στις υπερσύγχρονες κτηριακές μας εγκαταστάσεις. Γιατί ο χορός, όπως και όλες οι τέχνες, είναι ένα ταξίδι, με καταληκτικό προορισμό…τον πολιτισμό της ψυχής».

 Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά ξεκίνησαν και συνεχίζονται για όλο τον Αύγουστο, ενώ τα μαθήματα ξεκινούν κανονικά από το Σάββατο 29 Αύγούστου.

Πληροφορίες στη Σχολή Χορού Μambo, της Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99540447.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!