Search
Close this search box.

Χρόνια πολλά στον εκπαιδευτικό ψυχολόγο της καρδιάς μας!

SkalaTimes Team Τα γενέθλια του γιόρτασε χθες ο γνωστός εκπαιδευτικός ψυχολόγος της πόλης μας και για χρόνια συνεργάτης του SkalaTimes, Ανδρέας Δημητρίου. Ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος εξ ολοκλήρου ταγμένος με αφοσίωση στο επάγγελμα του, έτοιμος να προσφέρει ανά πάσα στιγμή, επιστήμονας που επιδιώκει συνεχώς να μαθαίνει και να εξελίσσεται (αυτό επιβεβαιώνουν και οι ακαδημαϊκές … Read more Χρόνια πολλά στον εκπαιδευτικό ψυχολόγο της καρδιάς μας!

Θερινός Κινηματογράφος στο Μουσείο Πιερίδη

Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ. στον υπέροχο χώρο του Μουσείου Πιερίδη, στη καρδιά της Λάρνακας, Θερινός Κινηματογράφος σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου. Προβολή επιλεγμένων κυπριακών και ξένων βραβευμένων ταινιών από το Φεστιβάλ 2019. Διοργανωτής: Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας-Αμμοχώστου. Είσοδος ελεύθερη. Πληροφορίες: Facebook Larnaka Cinema *Το πιο πάνω το γράψαμε ακούγοντας το πιο κάτω κομμάτι…Αυγουστιάτικοι Συνειρμοί.

Παιδί στο Προσφυγόσημο……

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑ (feat. ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΤΣΟΠΟΥΛΟΥ) – ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΣΗΜΟ Το τραγούδι που έφτασε κοντά μας ανήμερα της 14ης Αυγούστου μόνο ρίγος προκαλεί. Το «Παιδί στο Προσφυγόσημο» είναι μια εξαιρετική σύνθεση με καταπληκτική ερμηνεία, με δημιουργούς νέα παιδιά και σε ενορχήστρωση του ταλαντούχου και γνωστού Κωνσταντίνου Λεμέσιου.Το «Παιδί στο Προσφυγόσημο» μας υπενθυμίζει πως η τέχνη είναι … Read more Παιδί στο Προσφυγόσημο……

error: Content is protected !!