Search
Close this search box.

Ερευνα στο σόου της Ellen DeGeneres μετά τις καταγγελίες για τοξικό εργασιακό περιβάλλον

Eσωτερική έρευνα ξεκίνησε μετά από μαρτυρίες εργαζομένων στα social media, αλλά και στον Τύπο, που ξεκίνησαν εδώ και μήνες.

Το σόου της Ellen DeGeneres τίθεται από τη Warner Media υπό εσωτερική έρευνα μετά τις απανωτές αναφορές και διαρροές των τελευταίων μηνών περί τοξικής κουλτούρας στο εργασιακό περιβάλλον. 
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Variety, η εταιρεία παραγωγής Telepictures και η εταιρεία διανομής Warner Bros Television απέστειλαν ενημερωτικό σημείωμα στους εργαζομένους του σόου, σύμφωνα με το οποίο νυν και πρώην συνεργάτες της εκπομπής θα κληθούν να περάσουν από συνέντευξη με θέμα την εμπειρία τους από το σετ της εκπομπής. 
Η Warner Bros αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα, όπως και η Warner Media που δεν ανταποκρίθηκε στο σχετικό αίτημα της HuffPost US.
Η έρευνα έρχεται μετά από καταγγελίες ότι -παρά το μότο της Ellen DeGeneres «be kind» (να είστε καλοί), φράση με την οποία κάνει αποφώνηση στο τέλος της εκπομπής της- το σόου έχει εξελιχθεί σε ένα τοξικό περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους στην ομάδα της. 

Οι (κακές) ιστορίες για την Ellen DeGeneres  είναι αληθινές, λέει πρώην συνεργάτης της

«Δεν είναι καλός άνθρωπος, όπως θέλει να πιστεύουν οι άλλοι για κείνη».

Στα δημοσιεύματα -και τις μαρτυρίες- των τελευταίων εβδομάδων που αφορούν τη συμπεριφορά της Ellen DeGeneres όταν δεν τη βλέπουν οι κάμερες και σβήνουν τα φώτα στο πλατό της εκπομπής της, προστέθηκε ακόμη ένα, καθώς σύμφωνα με τη New York Post, πρώην συνεργάτης της στο Ellen DeGeneres Show ισχυρίζεται ότι «οι ιστορίες είναι όλες αληθινές!».

Μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας, ο πρώην εργαζόμενος στο σόου της δήλωσε ότι η πλουσιότερη κωμική ηθοποιός και παρουσιάστρια στον κόσμο είναι και εξαιρετικά αγενής.
«Αν είναι πάντα καλή; Όχι. Και με ενοχλεί το γεγονός ότι ο κόσμος πιστεύει ότι είναι όλο γλύκα και φως κι εκείνη τη γλυτώνει».
Τις τελευταίες εβδομάδες Ellen εισέπραξε ουκ ολίγα επικριτικά σχόλια όταν συνέκρινε τον αυτοπεριορισμό του lockdown με φυλακή (δημοσιεύοντας η ίδια βίντεο στο Instagram που τη δείχνει στην έπαυλη της των 27 εκατ. δολαρίων, η οποία βρίσκεται κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια).

Πηγή: https://www.huffingtonpost.gr/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γιώργος Κουκουμάς: Το μήνυμα της αυριανής εκδήλωσης είναι να υπερασπιστούμε το κράτος δικαίου και το συμφέρον αυτού του λαού που πληρώνει τα σκάνδαλα των εκατομμυρίων και της συγκάλυψης τους

Στις δημοκρατίες κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να κρίνει να κατακρίνει και να διαδηλώνει ενάντια σε αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας, τους ίδιους τους δικαστές που ασκούν

Γιος Οδυσσέα Μιχαηλίδη: «Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης που έχεις»

«Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης

Σκέφτεται το 2028 ο Οδυσσέας αλλά δεν θα ιδρύσει κόμμα ή κίνηση – Μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Τι θα πράξει τελικά ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης; Θα εμπλακεί στην πολιτική; Θα ιδρύσει πολιτική κίνηση ή κόμμα; Θα κατέλθει υποψήφιος με κάποιο κόμμα στις βουλευτικές; Θα

Ομιλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Αντωνίας Θεοδοσίου στην εκδήλωση «Γυναίκα, Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή»

Η τριπλή πλανητική κρίση –κλιματική αλλαγή, απώλεια βιοποικιλότητας και ρύπανση – δεν αποτελεί μόνο περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση της ανθρωπότητας, η οποία

error: Content is protected !!