Search
Close this search box.

H FIXED4U έφτασε και στη Λάρνακα και είναι η απάντηση στις επισκευές κινητών, smartwatches, tablets, laptops και PCs

H Fixed4U έφτασε και στην Λάρνακα και είναι η απάντηση σε ό,τι αφορά επισκευές smartphones, smartwatches, tablets, laptops και PCs.
H FIXED4U μας συστήνεται μέσα από την πιο κάτω κουβέντα που είχαμε με τους ιδιοκτήτες της.  

SkalaTimes

Πότε ξεκίνησε τη λειτουργία του το FIXED4U και σε ποιες πόλεις το βρίσκουμε;
Η Fixed4U έχει εξελιχθεί από μια μικρή τοπική επιχείρηση επισκευής κινητών τηλεφώνων του ενός ατόμου τις αρχές του 2015, σε μια αλυσίδα καταστημάτων με 20 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης. Ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα στο Παραλίμνι τον Οκτώβριο του 2015 και τον Ιούνιο του 2017 το δεύτερο μας κατάστημα στο Στρόβολο. Το Δεκέμβριο του 2019 ανοίξαμε το τρίτo στην Έγκωμη, και στο τέλος του Ιουνίου φέτος το τέταρτο μας κατάστημα στη Λάρνακα.

Πόσα άτομα είναι οι ιδιοκτήτες;
Έιμαστε τρεις, με πτυχία και εμπειρίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των εργασιών μας.

Στη Λάρνακα πότε ήρθατε;
Είχαμε πελάτες από τη Λάρνακα από την αρχή της έναρξης των εργασιών μας το 2015 οι οποίοι αυξάνονταν χρόνο με το χρόνο. Η απόφαση να ανοίξουμε κατάστημα στη Λάρνακα είχε παρθεί πριν από ένα χρόνο που τελικά, όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει,  πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου φέτος.

Τι υπηρεσίες αναλαμβάνει η Fixed4U;
Στη Fixed4U αναλαμβάνουμε όλων των ειδών επισκευών smartphones, smartwatches, tablets, laptops και PCs. Επίσης βοηθούμε στη ανάκτηση δεδομένων από χαλασμένες συσκευές, αλλά και μεταφορά δεδομένων από μια συσκευή του πελάτη σε άλλη δική του. Τέλος, στα καταστήματα μας οι πελάτες μας μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ τηλεφώνων όπως θήκες, προστατευτικά οθόνης, φορτιστές, power banks, ενσύρματα και ασύρματα ακουστικά, και Bluetooth μεγάφωνα, όλα σε πολύ προσιτές τιμές.

Υπάρχει courier για όλη τη Κύπρο; Αν ναι, ποιος αναλαμβάνει τα έξοδα του courier;
Βεβαίως, και τα έξοδα είναι όλα δικά μας. Οι πελάτες μας που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία courier που προσφέρουμε, μπορούν να μας καλέσουν στο 7777 5858, και να επιλέξουν την υπηρεσία ‘Δωρεάν Υπηρεσία Ταχείας Αποστολής’. Λειτουργός του καταστήματος μας θα πάρει τα στοιχεία τους (όνομα και πλήρη διεύθυνση) για να διευθετήσει τη παραλαβή της συσκευή τους για επιδιόρθωση από το σπίτι ή το γραφείο τους. Ακολούθως θα τη φτιάξουμε, και να τους την επιστρέψουμε πίσω στο σπίτι ή στο γραφείο τους χωρίς καμιά έξτρα χρέωση για την υπηρεσία courier.

Αν σας στείλει κάποιος το κινητό του με courier αλλά δεν διορθώνεται, θα τον χρεώσετε για την διάγνωση;
Όταν αναφερόμαστε σε διάγνωση, μιλάμε για τη λεπτομερή εξέταση της συσκευής που μας παραδίνει ο πελάτης από τους έμπειρους τεχνικούς μας. Η υπηρεσία αυτή είναι πάντοτε δωρεάν ασχέτως του χρόνου που μπορεί να πάρει και αν η συσκευή μπορεί να επισκευαστεί ή όχι.

Αν σας φέρει κάποιος ένα κινητό των 250ευρώ αλλά για να διορθωθεί θέλει 150ευρώ θα ενημερώσετε πρώτα τον πελάτη πριν προβείτε σε διόρθωση;
Πάντοτε ενημερώνουμε το πελάτη για το τι επισκευές θα χρειαστεί η συσκευή του, ποιο θα είναι το συνολικό κόστος και περίπου πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να επισκευαστεί. Είναι μέρος της διαδικασίας δωρεάν διάγνωσης που αναφέραμε πιο πάνω.
Εάν το κόστος επισκευής είναι φαινομενικά δυσανάλογο με την σημερινή αξία της συσκευής, ειδικά εάν είναι ένα σχετικά παλιό μοντέλο, και παίρνοντας το παράδειγμα που αναφέρετε, κάνουμε στους πελάτες μας τις εξής ερωτήσεις:
(α) το κινητό σου καλύπτει τις σημερινές σου ανάγκες;
(β) μπορείς να αγοράσεις ένα αντίστοιχο κινητό με 150ευρώ (το κόστος επισκευής);
Έτσι ανάλογα με τις απαντήσεις που θα μας δώσουν μπορούν να αντιληφθούν την πραγματική αξία που έχει γι΄αυτούς η συσκευή τους και ν’ αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν ή όχι με την επισκευή της.

Γιατί να επιλέξει κάποιος την FIXED4U για φτιάξει το κινητό ή λαπτοπ του;
Η Αποστολή μας στη Fixed4U είναι να επιτύχουμε την 100% ικανοποίηση των πελατών μας ώστε να πετύχουμε στη συνέχεια το Όραμα μας που είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε κάθε άτομο στη Κύπρο, όπου και να βρίσκεται.
Νομίζω πως οι περίπου 40,000 συσκευές που επισκευάσαμε από την έναρξη των εργασιών μας τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι σήμερα, είναι μια πολύ καθαρή ένδειξη της προτίμησης και εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι πελάτες μας από όλη τη Κύπρο για τη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Όταν θα επισκευαστεί μια συσκευή, υπάρχει κίνδυνος να χαθούν δεδομένα π.χ. φωτογραφίες και επαφές, που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή;
H προστασία των δεδομένων που έχουν οι πελάτες μας στις συσκευές τους είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πριν ξεκινήσει μια επισκευή, βεβαιωνόμαστε πως τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αυτή δεν θα επηρεαστούν ή χαθούν. Σε περίπτωση που μπορεί να υπάρξει οποιασδήποτε κίνδυνος απώλειας, προχωρούμε σε ανάκτηση και αποθήκευση όλων των δεδομένων πριν την επισκευή, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρουμε ξανά πίσω στη διορθωμένη συσκευή. Εάν η συσκευή δεν διορθώνεται ή ο πελάτης δεν επιθυμεί να προχωρήσει με την επισκευή, τότε τα αποθηκεύουμε σε ένα USB και τα παραδίδουμε στο πελάτη για μελλοντική χρήση, ή αν το επιθυμεί τα μεταφέρουμε σε άλλη συσκευή του πελάτη.
Δυστυχώς υπάρχουν και περιπτώσεις που η ζημιά στη συσκευή να είναι τέτοια που να μην επιτρέπει την ανάκτηση των δεδομένων. Γι΄αυτό με αυτή την ευκαιρία θα θέλαμε να συμβουλεύουμε τους αναγνώστες σας να προχωρούν σε συχνές αποθηκεύσεις των δεδομένων τους (backup) ώστε σε περίπτωση ζημιάς της συσκευής τους να περιορίσουν στο ελάχιστο τυχών απώλεια των δεδομένων τους. Φυσικά είμαστε στη διάθεση τους εάν χρειαστούν οποιαδήποτε βοήθεια.

Υπάρχουν ειδικές τιμές για φοιτητές;
Για τους φοιτητές μας προσφέρουμε 10% έκπτωση σε όλες τις επιδιορθώσεις συσκευών και αγορές αξεσουάρ. Η προσφορά μας ισχύει ολόχρονα και για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.
Επίσης, κάθε μήνα βγάζουμε ειδικές προσφορές σε υπηρεσίες και προϊόντα μας για να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για τη προτίμηση που δείχνουν για τις υπηρεσίες μας. Π.χ. για το όλο τον Αύγουστο προσφέρουμε 20% έκπτωση σε αλλαγή οθόνης για iPhone 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7Plus, 8 & 8 Plus. Οι προσφορές μας ανακοινώνονται την αρχή κάθε μήνα στην ιστοσελίδα μας www.fixed4u-cy.com και στη σελίδα μας στο Facebook Fixed4U Cyprus.

Μπορεί ένας πελάτης σας να ζητήσει τη συμβουλή σας ως προς ποια μάρκα είναι καλή για λαπτοπ ή για κινητό;
Βεβαίως, θα μας πει τις ανάγκες που θέλει να ικανοποιήσει με το λάπτοπ ή κινητό που θέλει να αγοράσει και το budget που διαθέτει, και θα τον/την συμβουλέψουμε ανάλογα.

Τέλος, το μήνυμα σας στον κόσμο της Λάρνακας που τώρα σας γνωρίζει;
Πιστεύουμε πως ο κόσμος της Λάρνακας έχει ανάγκη τις καλές υπηρεσίες μας και είμαστε σίγουροι πως σε μικρό χρονικό διάστημα θα καθιερωθούμε ως τον υπ’ αριθμό 1 κατάστημα επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών συσκευών στην Λάρνακας και τις γύρω περιοχές. Ήδη τα αποτελέσματα μας το πρώτο μήνα της λειτουργίας μας στη Λάρνακα είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά για το μέλλον.
Στη Λάρνακα θα μας βρείτε στη Γλάδστωνος 1, κατάστημα 5 στο ισόγειο του Παναγιώτιου Μεγάρου.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γιώργος Κουκουμάς: Το μήνυμα της αυριανής εκδήλωσης είναι να υπερασπιστούμε το κράτος δικαίου και το συμφέρον αυτού του λαού που πληρώνει τα σκάνδαλα των εκατομμυρίων και της συγκάλυψης τους

Στις δημοκρατίες κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να κρίνει να κατακρίνει και να διαδηλώνει ενάντια σε αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας, τους ίδιους τους δικαστές που ασκούν

Γιος Οδυσσέα Μιχαηλίδη: «Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης που έχεις»

«Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης

Σκέφτεται το 2028 ο Οδυσσέας αλλά δεν θα ιδρύσει κόμμα ή κίνηση – Μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Τι θα πράξει τελικά ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης; Θα εμπλακεί στην πολιτική; Θα ιδρύσει πολιτική κίνηση ή κόμμα; Θα κατέλθει υποψήφιος με κάποιο κόμμα στις βουλευτικές; Θα

Ομιλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Αντωνίας Θεοδοσίου στην εκδήλωση «Γυναίκα, Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή»

Η τριπλή πλανητική κρίση –κλιματική αλλαγή, απώλεια βιοποικιλότητας και ρύπανση – δεν αποτελεί μόνο περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση της ανθρωπότητας, η οποία

error: Content is protected !!