Search
Close this search box.

Η Λάρνακα αποχαιρετά αύριο, στα άσπρα, τον 14χρονο Νικόλα Θεοδότου

SkalaTimes

Mε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιώργος Θεοδότου ανακοίνωσε σήμερα τις λεπτομέρειες της κηδείας του μονάκριβου του γιου Νικόλα.

Ο Γιώργος Θεοδότου έγραψε:
Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μας γιου Νικόλα, που απεβίωσε στις 17 Αυγούστου 2020 σε ηλικία 14 ετών, θα τελεστεί τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 στις 16:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού (μεγάλη εκκλησία) στη Λάρνακα.
Ο Νικόλας μας θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 15:00.
Η οικογένεια δε θα δεχθεί συλλυπητήρια και επιθυμία της είναι όπως οι παρευρισκόμενοι προσέλθουν με λευκά ρούχα.
Αντί στεφάνων παρακαλούμε όπως γίνονται εισφορές στους συνδέσμους “Ηλιαχτίδα Ζωής” και “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”.

Ανακοίνωση εξέδωσαν και ο Σύνδεσμος Γονέων Δροσιάς (πρώην σχολείο του Νικόλα) και η Αμερικανική Ακαδημία Λάρνακας (το σχολείο που φοιτούσε ο Νικόλας)

Ανακοίνωση Σύνδεσμου Γονέων Δροσιάς:
Ο Σύνδεσμος Γονέων Δημοτικών Σχολείων Δροσιάς εκφράζει συγκλονισμό και βαθύτατη θλίψη, για τον αδόκητο χαμό του απόφοιτου μαθητή των Σχολείων μας Νικόλα Θεοδότου, παιδί των αγαπημένων φίλων και πρώην μελών της Γραμματείας του Συνδέσμου μας Έλενας και Γιώργου Θεοδότου.
Η Γραμματεία του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας συνήλθε σε έκτακτη συνεδρία και αποφάσισε όπως σύσσωμη παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του αγαπημένου μας Νικόλα που θα τελεστεί την Δευτέρα, 24 Αυγούστου, στις 16:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και συλλυπηθεί , τα δε μέλη της Γραμματείας όπως συνεισφέρουν ατομικά στη μνήμη του στο Ταμείο Πρόνοιας του Συνδέσμου για τα άπορα παιδιά των Σχολείων μας που η αγαπητή μας Έλενα υπηρέτησε για χρόνια και όπως ο Σύνδεσμος μας εισφέρει στα ευαγή ιδρύματα που θα επιλεγούν εκ μέρους της οικογένειας για εισφορές.
Αγαπημένε μας Νικόλα, ο χαρακτηριστικός σεβασμός σου προς τους γύρω σου, η σεμνότητα του χαρακτήρα σου, η ευγένεια σου, τα πάμπολλα χαρίσματα σου, το όμορφο χαμόγελό σου, το τεράστιο σθένος με το οποίο αγωνίστηκες ενάντια στην επάρατη νόσο, αποτελούν φάρο φωτεινό για όλους εμάς. Νικόλα μας, άγγελε πια στον ουρανό, φώτισε τον δρόμο απ’ εκεί ψηλά των αγαπημένων σου στο ανηφορικό μονοπάτι που πορεύονται…….
Αγαπημένοι μας Έλενα και Γιώργο……δεν υπάρχουν λόγια τέτοια που μπορούν να χαρίσουν στον πόνο σας, παρηγοριά. Είμαστε βέβαιοι, ότι ο δικός σας Άγγελος, τον οποίο οι δυο σας γαλουχήσατε με τόσες αρετές, θα σας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο αγαπημένοι μας …….
Καλό σου ταξίδι Νικόλα μας στο φως!
Θα σε θυμόμαστε παντοτινά με αγάπη !!

Ανακοίνωση Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας
“Μόνο μια λάμψη ο άνθρωπος· κι αν είδες, είδες!”
Ο Νικόλας μας έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων. Η οικογένεια της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας, θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του μαθητή μας Νικόλα Θεοδότου, που κηδεύεται τη Δευτέρα το απόγευμα στις 4:30 μ.μ. στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα. Ο Νικόλας μας αγωνίστηκε με σθένος, μα δυστυχώς έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους οικείους του.
Καλό Παράδεισο και αιωνία σου η μνήμη λεβέντη μας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθη συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής στον

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας μετά από συνάντηση στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Αξιοποίηση του κενού χώρου Στέγης που προέκυψε ένεκα της μεταφοράς ασυνόδευτων ανήλικων για φιλοξενία ηλικιωμένων Με αφορμή τα γεγονότα με τους ασυνόδευτους ανήλικους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση

Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, για να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Λάρνακας

Κινηματογράφος, street food, συναυλίες και άλλες υπέροχες προτάσεις για τις εξόδους σας στην Λάρνακα. Εσείς που θα πάτε; ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ  Δευτέρα 23/9/2024  Ώρα: 8:30 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

error: Content is protected !!