Search
Close this search box.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στη σχολή χορού ΜΑΜΒΟ, με εκπλήξεις και ένα μεγάλο δώρο

SkalaTimes

Συνεχίζονται οι εγγραφές στη σχολή χορού ΜΑΜΒΟ, με εκπλήξεις και ένα μεγάλο δώρο για να υποδεχτούμε όσο πιο θετικά γίνεται τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.
Η σχολή χορού της γνωστής σε όλους μας χορογράφου Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα, που εδώ και 28 χρόνια υπηρετεί με επιτυχία τον πολιτισμό και τη τέχνη του χορού, «ανοίγει» την αυλαία της νέα σχολικής χρονιάς με μια βδομάδα δωρεάν μαθημάτων, αλλά και με μια υποτροφία αξίας €600.

Η γνωστή χορογράφος και Διευθύντρια της Σχολής χορού Mambo  Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Στα 28 χρόνια παρουσίας μας στην κοινωνία των ανθρώπων, με σεβασμό στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες σας, συνεχίζουμε τα βήματα μας για σοβαρές και ποιοτικές υπηρεσίες στον τομέα του χορού και του θεάματος.Βήματα τα οποία μας έχουν οδηγήσει ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, μας έχουν χαρίσει μεγάλες και σημαντικές διακρίσεις και μας έχουν ενθαρρύνει στην προώθηση της πολιτιστικής και πολιτισμικής πολυμορφίας.
Στεκόμαστε με αξιώσεις στο εγχώριο περιβάλλον, θέτοντας συνεχώς υψηλότερους στόχους και αναπτύσοντας συνεργασίες και γέφυρες επικοινωνίας με τον διεθνή χώρο.
Όραμα μας η διατήρηση, η εξέλιξη και η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας στον άνθρωπο και στην κοινωνία.
Επιδίωξη της σχολής μας είναι η πρόοδος, η εξέλιξη και η ανάπτυξη των παιδιών μέσα από υγιής συνθήκες, παιδαγωγικές μεθόδους, σωστές συμπεριφορές και ευγενικές ψυχές!
Γιατί τα παιδιά είναι η προτεραιότητα της αποστολής μας».

H σχολή προσφέρει δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα! Τα μαθήματα θα προσφέρονται εντελώς δωρεάν κατά την εβδομάδα γνωριμίας από 31/8 μέχρι 2/9.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η προκράτηση θέσης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 99540447.
Επίσης Σχολή χαρίζει μια φουλ υποτροφία για τη νέα σχολική χρονιά αξίας €600 σε ένα νέο μαθητή.

Αν θέλετε να λάβετε μέρος στην κλήρωση για μια φουλ υποτροφία στη γνωστή σχολή χορού Mambo υπάρχουν δύο τρόποι:

  1. Κάντε share το fb page της Σχολής https://www.facebook.com/mamboschoolofdance/ και στείλτε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στο inbox της σελίδας.
  2. Με τη συμμετοχή σας στα δωρεάν μαθήματα μπαίνετε στη κλήρωση. Συγκεκριμένα όπως έχει αναφέρει η Σχολή: «Ο ανθρωπισμός είναι αξία! Είναι δύναμη ουσιαστική και έμπρακτη σε περιόδους που μεγενθύνονται οι ανάγκες. Ανταποκρινόμενοι με ευαισθησία και συμβάλλοντας με υπευθυνότητα σε μια δύσκολη κοινωνική συγκυρία, προχωράμε υλοποιώντας πρωτοβουλίες προσφοράς! Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με σεβασμό στην κοινωνία και στον άνθρωπο, χαρίζουμε μια ετήσια υποτροφία χορού, αξίας €600 σε ένα νεοεισερχόμενο μαθητή, που θα παρακολουθήσει τα δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα της σχολής μας! Γιατί τα παιδιά είναι η προτεραιότητα της αποστολής μας! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! 28 χρόνια παρουσίας-28 χρόνια δημιουργίας»

Γιατί ο χορός είναι τέχνη, πολιτισμός, άσκηση και ζωή!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθη συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής στον

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας μετά από συνάντηση στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Αξιοποίηση του κενού χώρου Στέγης που προέκυψε ένεκα της μεταφοράς ασυνόδευτων ανήλικων για φιλοξενία ηλικιωμένων Με αφορμή τα γεγονότα με τους ασυνόδευτους ανήλικους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση

Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, για να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Λάρνακας

Κινηματογράφος, street food, συναυλίες και άλλες υπέροχες προτάσεις για τις εξόδους σας στην Λάρνακα. Εσείς που θα πάτε; ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ  Δευτέρα 23/9/2024  Ώρα: 8:30 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

error: Content is protected !!