Search
Close this search box.

Africanos Property Developers: Mackenzy Beach Residences στην πιο ειδυλλιακή και υπό ανάπτυξη περιοχή της Λάρνακας

MACKENZY BEACH RESIDENCES

Στην πλέον ευρέως και περιζήτητη περιοχή του MACKENZY η Εταιρεία Africanos Property Developers αναπτύσσει το 4ο κατά σειρά έργο της με ονομασία MACKENZY BEACH RESIDENCES.
Μια εξαώροφη πολυκατοικία όπου στον 5ο και 6ο όροφο υπάρχουν διαμερίσματα των τριών (3) υπνοδωματίων και στους υπόλοιπους ορόφους διαμερίσματα των ενός (1) και δύο (2) υπνοδωματίων, από τα οποία οι ιδιοκτήτες οι οποίοι έχουν ήδη προχωρήσει σε αγορά θα απολαμβάνουν πολύ σύντομα τόσο το ολογάλανο ηλιοβασίλεμα, όσο και τα υπέροχα χρώματα της δύσης από την πλευρά της Αλυκής.


Αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εξασφαλίστηκαν όλες οι σχετικές άδειες, η Εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει μέχρι και τον σκελετό του 2ου ορόφου.
Στην περιοχή και τοποθεσία που ανεγείρεται το έργο οι ιδιοκτήτες μπορούν να απολαμβάνουν εξαιρετικά εστιατόρια, ταβέρνες, μπαράκια και καφετέριες, σε συνδυασμό με τις υπέροχες γαλάζιες παραλίες οι οποίες βρίσκονται μόλις τρία λεπτά με τα πόδια από τo έργο.
Μια εξαιρετικά όμορφη και βολική τοποθεσία για όσους θέλουν να απολαύσουν τα προνομιακά αυτά κριτήρια που τους εξασφαλίζει η γνωστή παραθαλάσια περιοχή Mackenzy.

MACKENZY BEACH RESIDENCES

Στο μοναδικό αυτό οικοδόμημα τα δύο (2) διαθέσιμα διαμερίσματα στον 3ο όροφο, τα οποία είναι 2 υπνοδωματίων με μεγάλα μπαλκόνια μέχρι 53τμ και επιπλέον προνόμιο παροχής μπάρμπεκιου, δεν διαφέρουν από τους πιο πάνω ορόφους καθώς το έργο βρίσκεται σε ύψωμα και οι ιδιοκτήτες θα έχουν καθημερινά την ευκαιρία να επωφελούνται στο μέγιστο την κάθε πλευρά και χώρο του διαμερίσματος τους που με προσοχή και λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί από τους έμπειρους επαγγελματίες της Africanos Property Developers.
Το έργο υπολογίζεται να είναι έτοιμο πολύ πριν το τέλος του 2021, ενώ έχει πωληθεί ήδη το 75% των διαμερισμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα προηγούμενα έργα της εταιρείας με την ονομασία Mackenzy Hills Residences, το οποίο ήταν το πρώτο έργο το οποίο είχε αναγερθεί στην εν λόγω περιοχή από την Εταιρεία Africanos Property Developers, έχει παραδοθεί στους ιδιοκτήτες του στο τέλος του 2018. Η διαδικασία έκδοσης ξεχωριστών Τίτλων Ιδιοκτησίας για το κάθε διαμέρισμα έχει ολοκληρωθεί. Επίσης, για τα έργα Mackezny Heights Residences και Mackenzy Breeze Residences των οποίων η παράδοση έγινε τέλος του 2019 και αρχές 2020, έχουν παρθεί τελικές εγκρίσεις και η Eταιρεία βρίσκεται στην διαδικασία έκδοσης ξεχωριστών Τίτλων Ιδιοκτησίας.


Η Εταιρεία καλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο +357 24-828161, στέλνοντας email στο directors@africanosproperties.com ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της WWW.AFRICANOSPROPERTIES.COM. 

MACKENZY HILLS RESIDENCES

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γιώργος Κουκουμάς: Το μήνυμα της αυριανής εκδήλωσης είναι να υπερασπιστούμε το κράτος δικαίου και το συμφέρον αυτού του λαού που πληρώνει τα σκάνδαλα των εκατομμυρίων και της συγκάλυψης τους

Στις δημοκρατίες κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να κρίνει να κατακρίνει και να διαδηλώνει ενάντια σε αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας, τους ίδιους τους δικαστές που ασκούν

Γιος Οδυσσέα Μιχαηλίδη: «Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης που έχεις»

«Ο καθένας ας ζήσει με τις επιλογές του, αν και πιστεύω πραγματικά πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να βρουν έστω και τη μισή ησυχία συνείδησης

Σκέφτεται το 2028 ο Οδυσσέας αλλά δεν θα ιδρύσει κόμμα ή κίνηση – Μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Τι θα πράξει τελικά ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης; Θα εμπλακεί στην πολιτική; Θα ιδρύσει πολιτική κίνηση ή κόμμα; Θα κατέλθει υποψήφιος με κάποιο κόμμα στις βουλευτικές; Θα

Ομιλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Αντωνίας Θεοδοσίου στην εκδήλωση «Γυναίκα, Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή»

Η τριπλή πλανητική κρίση –κλιματική αλλαγή, απώλεια βιοποικιλότητας και ρύπανση – δεν αποτελεί μόνο περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση της ανθρωπότητας, η οποία

error: Content is protected !!