Συνεχίζει με επιτυχίες η Σχολή Ζωγραφικής του Βραβευμένου Πέτρου Πτωχόπουλου

Η Σχολή Ζωγραφικής του βραβευμένου ζωγράφου Πέτρου Πτωχόπουλου συνεχίζει κανονικά τις εγγραφές για όλο το μήνα Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Η Σχολή η οποία προετοιμάζει μαθητές για τις Σχολές Καλών Τεχνών δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη που ο μαθητής της Σχολής Δημήτρης Μοστράτος εξασφάλισε μία από τις πρώτες θέσεις της Σχολής Καλώ Τεχνών του ΤΕΠΑΚ.
Η Σχολή τον τίμησε με δώρο ένα έργο του Πέτρου Πτωχόπουλου.

Η Σχολή Πέτρου Πτωχόπουλου και οι καθηγητές της διδάσκουν και σε τμήματα μικρών παιδιών του Δημοτικού (από 6 χρονών και άνω).
Η ζωγραφική λειτουγεί ως ένα μέσο επικοινωνίας και έκφρασης για τα παιδιά και μπορεί να τα βοηθήσει να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, να ανασύρουν κάποιες εμπειρίες αλλά ακόμα και να τα βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων.
Είναι αρκετά γνωστό ότι τη δεκαετία του ’70 ο γνωστός ψυχαναλυτής Donald Winnicott, χρησιμοποιούσε την ζωγραφική ως μέσο για να θεραπεύσει τους ανήλικους ασθενείς του.

Η Ζωγραφική είναι σημαντική στη ανάπτυξη του παιδιού ενώ συνάμα αποτελεί ένα υπέροχο τρόπο ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Περισσότερα για τη Σχολή Πέτρου Πτωχοπούλου στο τηλέφωνο: 97770746

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Στον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα το Θέατρο ΡΟΗ μετά την αδικία που δέχθηκε από το Υφυπουργείο Πολιτισμού / Απαντήσεις στην Λάρνακα καλείται να δώσει η Υφυπουργός Λίνα Κασσιανίδου

Στον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα το Θέατρο ΡΟΗ μετά την αδικία που δέχθηκε από το Υφυπουργείο Πολιτισμού / Απαντήσεις στην Λάρνακα, αλλά και στον Βουλευτή του

Ανακοίνωση ΔΗΣΥ για Επιτόκια

Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για επιτόκια Επαναλαμβάνουμε εκ νέου ότι η ψαλίδα μεταξύ δανειστικών και καταθετικών επιτοκίων στην Κύπρο παραμένει από τις υψηλότερες στην Ευρώπη και

error: Content is protected !!