Search
Close this search box.

“Με την Σοφία του μυαλού, με Αγάπη και Πίστη στην προσφορά, υπάρχει Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο”, χιλιάδες αυγά στη Λάρνακα για καλό σκοπό

Ανήμερα της γιορτής της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων της, Ελπίδας, Πίστης και Αγαπης, στις 17 Σεπτεμβρίου, ο Αντρέας Καδης, κατάφερε με μια απλή πράξη, όχι όμως εύκολη, να στείλει ένα μήνυμα μέσα από την προσφορά στο συνάνθρωπο μας.

Ο Ανδρέας κατάφερε και μάζεψε ποσότητα 30 χιλιάδων πρωτογενών αυγών, τα οποία προσέφεραν δύο φάρμες και τα διενειμε στην πόλη και επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα παράδωσε τα αυγά στο ιδρύμα ΑμεΑ Χριστίνας Κασάπη, στο ίδρυμα ΑμεΑ Αγίου Λάζαρου και στο Περιφερειακό ΣΚΕ Σταυροβουνιου που εδρεύει στη Μοσφιλωτη.

Σχεδόν όλα τα ιδρύματα αντιμετωπίζουν οικονομικες δυσκολίες, αφού οι εκδηλώσεις που γίνονταν (θετρακια, παζαρακια, χειροτεχνίες), για αύξηση των εσόδων τους, έχουν αναβληθεί εξαιτίας των περιοριστικων μέτρων, βάση του περί λοιμώξεων νόμο και βάσει του πρωτοκόλλου. Ο Αντρέας πρόσφερε αυτές τις σημαντικές ποσότητες στα ιδρύματα, έστω και για μια οιικονομική ανασα.


Σημαντική ποσότητα αυγών παραδώσε επίσης στον Ιερέα της κοινότητας Κορνου Πάτερ Κωνσταντινο και στον Ιερέα της ενορίας Καλλιθέας Πάτερ Αντώνιο, οι οποίοι θα τα μοιρασουν οι ίδιοι, σε πολύτεκνες και άλλες οικογένειες, που χρειάζονται στήριξη και βοήθεια.


Ο Αντρέας Καδης παραδώσε την ίδια μέρα την τεράστια ποσότητα των 15 χιλιάδων αυγών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας, με σκοπό να ενισχυσει, το πακέτο τροφίμων.
Την αμέσως επόμενη μέρα, 500 περίπου οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, πέρασαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λαρνακας για να παραλάβουν το πακέτο τρόφιμων τους.


Μιλώντας στο SkalaTimes o Ανδέας Καδής έστειλε ιδιαίτερες ευχαριστίες στις εταιρείες ΜΑΚΝΟ FARM & ΑΒΔΕΛΕΡΟ FARM, για την δωρεά τους, προς τον συνάνθρωπο.

Ο Αντρέας, με την πράξη του αυτή, δηλώνει πως, με την Σοφία του μυαλού, με Αγάπη και Πίστη στην προσφορά, υπάρχει Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Αλεξία Καραϊσκάκη, μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Alzheimer και Συναφών Ανοιών «ΜΗ-ΜΕ-ΛΗΣΜΟΝΕΙ» στο SkalaTimes: «Δώσε αγάπη για να πάρεις αγάπη. Αυτό ζητούν οι πάσχοντες: αγάπη, αγκαλιά και υπομονή»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Η άνοια αποτελεί μια ανίατη μάστιγα η οποία απειλεί όλο και περισσότερο κόσμο στις μέρες μας. Σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για

Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων Δήμου Αραδίππου: Ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο ηρώων και μαρτύρων 

Το Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων του Δήμου Αραδίππου, η εκκλησιαστική επιτροπή Ιερού Ναού Αγίου Μάμαντος και οι συγγενείς των πεσόντων Τρούλλων, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία

error: Content is protected !!