Search
Close this search box.

Συνεχίζει να λειτουργεί στο Λονδίνο η Uber αφού κέρδισε τη δικαστική διαμάχη

Η Uber ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παρόχους μεταφορών κέρδισε την έφεση στην δίκη ενάντια στην υπηρεσία συγκοινωνιών του Λονδίνου και θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά τόσο στην Μεγάλη Βρετανία, όσο και στη πρωτεύουσα, στο Λονδίνο, όπου έχει περισσότερους από 45.000 συνεργάτες – οδηγούς (45 χιλιάδες μόνο στο Λονδίνο).

Πριν από τρία χρόνια η βρετανική κυβέρνηση είχε υποβάλλει αγωγή κατά της εταιρείας με το σκεπτικό πως παραβίαζε βασικές αρχές του ανταγωνισμού και της ελεύθερης αγοράς. Η πρωτόδικη απόφαση δικαίωνε το βρετανικό δημόσιο το οποίο μάλιστα είχε ενημερώσει την Uber πως η άδειά της για το Λονδίνο ανακαλείται. Μετά από μία πρώτη ένσταση από την εταιρεία η άδεια λειτουργίας της πήρε παράταση τριών μηνών. Στο διάστημα αυτό κατατέθηκε ένταση στην πρωτόδικη απόφαση και τώρα εκδόθηκε και η απόφαση αναίρεσης.

Η εταιρεία Uber, που ξεκίνησε το 2009 από το San Francisco, έχει κάθε λόγο να γιορτάζει την απόφαση του Βρετανικού δικαστηρίου, όπως και οι εκατομμύρια κάτοικοι του Λονδίνου που χρησιμοποιούν Uber καθημερινά.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Αλεξία Καραϊσκάκη, μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Alzheimer και Συναφών Ανοιών «ΜΗ-ΜΕ-ΛΗΣΜΟΝΕΙ» στο SkalaTimes: «Δώσε αγάπη για να πάρεις αγάπη. Αυτό ζητούν οι πάσχοντες: αγάπη, αγκαλιά και υπομονή»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Η άνοια αποτελεί μια ανίατη μάστιγα η οποία απειλεί όλο και περισσότερο κόσμο στις μέρες μας. Σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για

Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων Δήμου Αραδίππου: Ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο ηρώων και μαρτύρων 

Το Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων του Δήμου Αραδίππου, η εκκλησιαστική επιτροπή Ιερού Ναού Αγίου Μάμαντος και οι συγγενείς των πεσόντων Τρούλλων, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία

error: Content is protected !!