Search
Close this search box.

Το Dubai ευχήθηκε στη Κύπρο για τη μέρα της ανεξαρτησίας της με ένα εντυπωσιακό τρόπο

Το Burj Khalifa στο Dubai φωτίστηκε με χρώματα της κυπριακής σημαίας για τον εορτασμό της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Για τον εορτασμό της επετείου ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας, η μεγαλύτερη πόλη των Ενωμένων Εμιράτων επέλεξε να ντύσει ένα από τα μεγαλύτερα κτήρια του με τη σημαία της χώρας μας.

Το Burj Khalifa είναι ουρανοξύστης μέσα στην πόλη του Dubai και  είναι το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο με ύψος 827 μέτρα και 160 ορόφους. 

Το Υπουργείο Εξωτερικών ανάφερε:

“Όταν το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο φωτίζεται στα χρώματα της σημαίας της χώρας σου για την 60η επέτειο ανεξαρτησίας της, μόνο ευγνωμοσύνη μπορεί να νιώθεις.”

Επίσης η η Emirates με ένα ποστ στα ελληνικά ευχήθηκε στη Κύπρο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Αλεξία Καραϊσκάκη, μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Alzheimer και Συναφών Ανοιών «ΜΗ-ΜΕ-ΛΗΣΜΟΝΕΙ» στο SkalaTimes: «Δώσε αγάπη για να πάρεις αγάπη. Αυτό ζητούν οι πάσχοντες: αγάπη, αγκαλιά και υπομονή»

Του Γιώργου Μιχαηλίδη Η άνοια αποτελεί μια ανίατη μάστιγα η οποία απειλεί όλο και περισσότερο κόσμο στις μέρες μας. Σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για

Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων Δήμου Αραδίππου: Ετήσιο Εθνικό Μνημόσυνο ηρώων και μαρτύρων 

Το Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων του Δήμου Αραδίππου, η εκκλησιαστική επιτροπή Ιερού Ναού Αγίου Μάμαντος και οι συγγενείς των πεσόντων Τρούλλων, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία

error: Content is protected !!