Search
Close this search box.

Covid 19: Καμιά ασφάλεια και προστασία, κανένα μέτρο, σε στρατόπεδα της Λάρνακας

(Φωτογραφία τυχαία από διαδίκτυο)

SkalaTimes Team

Τα μηνύματα που έφτασαν σήμερα στο SkalaTimes, λίγο μετά την ανακοίνωση των νέων 29 κρουσμάτων κορωνοϊου, ήταν όχι από έναν, όχι από δύο, αλλά από περισσότερους ανθρώπους του στρατού, στη Λάρνακα.
Και είναι μηνύματα που δείχνουν πως η υπόθεση κορωνοϊος έχει πιάσει αδιάβαστο το κράτος και τα Αρμόδια Υπουργεία. Ακόμη και σήμερα, μήνες μετά τον πρώτο συναγερμό του Covid 19, το κράτος αποδυκνείεται ανέτοιμο να χειριστεί σωστά το ζήτημα αυτό.

Υπενθυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες η Λάρνακα αντιμετωπίζει επιπρόσθετα μέτρα.
Την ίδια ώρα μας γράφουν φίλοι αναγνώστες του SkalaTimes, οι οποίοι βρίσκονται σε στρατόπεδο στη Λάρνακα ότι : “Βλέπουμε τα μέτρα να γίνονται αυστηρά για τη πόλη μας, να μην μπορούν πάνω από δέκα άτομα να βρεθούν στο ίδιο σπίτι, αλλά εμείς στο στρατό, ούτε μέτρα τηρούμε, ούτε γίνεται κάποιος έλεγχος, ούτε έχει κάποιος την έγνοια του τι γίνεται στο στρατό! Μέτρα προστασίας μηδαμινά και ανύπαρκτα! Αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό. Μας κοροϊδεύουν! Πάμε σπίτι μας και απαγορεύεαι να είμαστε πάνω από δέκα άτομα, ο ιδιοκτήτης σε εστιατόριο στη πόλη μας θα πληρώσει 8 χιλιάδες ευρώ επειδή δύο άτομα χόρευαν στο εστιατόριο του…. και την ίδια ώρα στα στρατόπεδα της Λάρνακας γίνεται της…..Κανένα μέτρο προστασίας! Ξέφραγο αμπέλι.
Σας παρακαλούμε, επειδή στο SkalaTimes κάνετε σοβαρή δημοσιογραφία, σας παρακαλούμε όπως δημοσιεύσετε κάτι. Ίσως έτσι ασχοληθεί κάποιος και με τα μέτρα στα στρατόπεδα, ιδιαίτερα με τα στρατόπεδα της πόλης μας, αφού φαίνεται να αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερο πρόβλημα με τα αυξημένα κρούσματα στη Λάρνακα. Αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό. Σκεφτείται ότι σε ένα σπίτι απαγορεύεται να υπάρχουν πάνω από δέκα άτομα και εμείς στο στρατό είμαστε εκατοντάδες χωρίς κανένα μέτρο προστασίας!”.

To SkalaTimes καλεί το Δήμαρχο Λάρνακας και τα Αρμόδια Υπουργεία (Άμυνας και Υγείας) όπως προβούν στις ανάλογες δράσεις και ερευνήσουν άμεσα το θέμα.

Είναι απαράδεκτο η Λάρνακα να εφαρμόζει αυστηρά τα μέτρα και την ίδια ώρα τα αρμόδια υπουργεία να μην επιβλέπουν σημαντικές κοινότητες, όπως αυτές του στρατού.
Οι επιπολαιότητες και τα κουτουρού σχέδια και μέτρα κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν και να σοβαρευτούμε.
Αρκετά παράλογα βλέπουμε ήδη με το θέμα χειρισμού του κορωνοϊου σε αυτό τον τόπο!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!