Search
Close this search box.

Διάλεξη με θέμα: «Μεταναστευτικό ως ανθρωπιστικό, οικονομικό και πολιτικό πρόβλημα. Η κατάσταση στην Κυπριακή Δημοκρατία»

Τρίτη 13 Οκτωβρίου στις 7:15 μ.μ. στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Λάρνακα στα πλαίσια του Ζηνωνειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Διάλεξη με θέμα: «Μεταναστευτικό ως ανθρωπιστικό, οικονομικό και πολιτικό πρόβλημα. Η κατάσταση στην Κυπριακή Δημοκρατία» Τελετή έναρξης 22ου Χρόνου Διαλέξεων και Διάλεξη με θέμα: «Μεταναστευτικό ως ανθρωπιστικό, οικονομικό και πολιτικό πρόβλημα. Η κατάσταση στην Κυπριακή Δημοκρατία». … Read more Διάλεξη με θέμα: «Μεταναστευτικό ως ανθρωπιστικό, οικονομικό και πολιτικό πρόβλημα. Η κατάσταση στην Κυπριακή Δημοκρατία»

Εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας στην Επαρχία Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 12/10/2020 μέχρι 23/10/2020 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου μεταξύ των ωρών 08:00-15:00στους πιο κάτω δρόμους της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας. Αυτοκινητόδρομοι: Νήσου – Λάρνακας Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι και από τις δύο κατευθύνσεις Λάρνακα – Κοφίνου … Read more Εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας στην Επαρχία Λάρνακας

Έκκληση προς τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για την Αμμόχωστο

Ενόψει της εξαγγελθείσας εκδήλωσης διαμαρτυρίας στη Δερύνεια που πυροδότησε η έκνομη ενέργεια της Τουρκίας να προχωρήσει σε επέκταση χρήσης μέρους του παραλιακού μετώπου της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου, παραβιάζοντας το Διεθνές Δίκαιο και τα Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, σεβόμενο τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των Αμμοχωστιανών αλλά και όλων των Κυπρίων, το Υπουργείο Υγείας … Read more Έκκληση προς τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για την Αμμόχωστο

Βρες το πιο cool burger της πόλης στην Bolt Food!

Οι λάτρεις του καλού φαγητού σίγουρα θα έχουν δοκιμάσει τα νοστιμότερα burgers της πόλης από το The Potbelly, τα οποία δικαίως έχουν κερδίσει τον τίτλο των “χορταστικών πειρασμών”. Η Bolt Food και το The Potbelly, ενώνουν τις δυνάμεις τους και φέρνουν στη Λάρνακα την καλύτερη burger εμπειρία της σεζόν! Καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι … Read more Βρες το πιο cool burger της πόλης στην Bolt Food!

error: Content is protected !!