Search
Close this search box.

Βρες το πιο cool burger της πόλης στην Bolt Food!

Οι λάτρεις του καλού φαγητού σίγουρα θα έχουν δοκιμάσει τα νοστιμότερα burgers της πόλης από το The Potbelly, τα οποία δικαίως έχουν κερδίσει τον τίτλο των “χορταστικών πειρασμών”.

Η Bolt Food και το The Potbelly, ενώνουν τις δυνάμεις τους και φέρνουν στη Λάρνακα την καλύτερη burger εμπειρία της σεζόν!

Καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 10 το βράδυ και Κυριακή από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ μπορείς να παραγγείλεις το αγαπημένο σου burger από την εφαρμογή της Bolt Food, το οποίο σου εγγυόμαστε ότι θα φτάσει σύντομα αλλά και ζεστό στην πόρτα σου. Μπορείς να το συνδυάσεις βλέποντας ποδόσφαιρο ή ταινία στο Netflix, αν είσαι με φίλους, αν είσαι μόνος ή μόνη σου, αν είσαι με την οικογένεια σου ή τον γείτονα σου! Τα burgers του The Potbelly ταιριάζουν παντού!

Οι 12 υπέροχοι πειρασμοί των burgers, που πρέπει οπωσδήποτε να γευτείς άμεσα, δε θυμίζουν τίποτα από τα παραδοσιακά burgers που έχεις δοκιμάσει. Τα burgers περιέχουν pulled pork (ή pulled chicken περί ορέξεως), το οποίο είναι αμερικάνικο barbeque πιάτο σιγοψημένο σε φούρνο ξύλων και προέρχεται από συγκεκριμένο μέρος του χοιρινού. Επίσης, πέραν από αυτά, το The Potbelly διαθέτει και veggie burger για τους χορτοφάγους.

“Ready or Not” το burger με το ψωμί ολικης αλεσεως, κοτόπουλο, καραμελωμένα κρεμμύδια και μάνγκο είναι έτοιμο να το δοκιμάσεις σε όποιο μέγεθος προτιμάς (small, medium, large), όπως επίσης και το “juicy” burger με pulled pork, coleslaw και barbeque. To summer hit, το οποίο περιέχει, pulled pork εννοείται, μπέικον, τηγανητό αυγό, χαλούμι και μαγιονέζα μπορείς να το ψάξεις στην εφαρμογή της Bolt Food με την ονομασία “Drop it Like It’s Hot” ! Αν πεινάς πολύ, πέραν από τα onion rings, παράγγειλε και την Chicken salad!

Οι διάφοροι συνδυασμοί γεύσεων τείνουν να ξυπνούν όλες τις αισθήσεις, ακόμη και σε όσους θέλουν να φτιάξουν το δικό τους burger όπως οι ίδιοι το προτιμούν και να βάλουν μέσα ότι τραβάει η όρεξη τους (αφού υπάρχει και αυτή η επιλογή στο The Potbelly), τα υλικά είναι τόσο αγνά και φρέσκα που πάλι δεν θα πάει κάτι λάθος και η απόλαυση παραμένει εγγυημένη!

Στους δύο μήνες που βρίσκεται το The Potbelly στη εφαρμογή της Bolt Food, τα αγαπημένα burgers έχουν κρατήσει συντροφιά στους Λαρνακείς, οι οποίοι το έχουν αναδείξει μέσα στις πιο αγαπημένες επιλογές.

Δες τις νοστιμιές του The Potbelly: https://bit.ly/3jk5Z0e
Κατέβασε την εφαρμογή της Bolt Food: http://bit.ly/BoltFoodFB

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!