Search
Close this search box.

Η ζωγράφος Στέλλα Τραχανά στην Αποθήκη 79

Η ζωγράφος Στέλλα Τραχανά γεννήθηκε στα Λύμπια στις 17/10/1994, μετά την προσφυγιά της μητέρας της από τα Λιμνιά Αμμοχώστου.

Η Στέλλα βρίσκεται στο «φάσμα του αυτισμού» (Aspelgers) και ως εκ τούτου αντιμετωπίζει διάφορα θέματα εξαιτίας της ιδιαιτερότητάςτης. Αυτό όμως καθόλου δεν την εμπόδισε να εκδηλώσει το ταλέντο της στη ζωγραφική από νεαρή ηλικία.

Μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο άρχισε να φοιτά στη σχολή ζωγραφικής του Κωνσταντίνου Πτωχόπουλλου, στη Λάρνακα και ετοιμάζει την πρώτη της ατομική έκθεση που θα γίνει στον πολυχώρο«Αποθήκη 79».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Αντρέας Βύρας στις 23/10/2020 Παρασκευή και ώρα 19:30

Διάρκεια έκθεσης 23/10/2020 μέχρι τις 24/10/2020.

Ώρες λειτουργίας 10:00 – 13:00 & 16:00 – 20:00.

☛ Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19 όπως ανακοινώθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο, ενώ ο μέγιστος αριθμός ατόμων στον χώρο της έκθεσης θα είναι τα 10 άτομα.

☛ Η χρήση μάσκας κατά την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο θα είναι υποχρεωτική.

Η επισκεψιμότητα θα λειτουργήσει μόνο με κρατήσεις. Για να κρατήσεις την θέση σου επικοινώνησε στο 99083974 και μπορείς να στείλεις τώρα προσωπικό μήνυμα στην σελίδα της Αποθήκης 79 στο Facebook.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!