Search
Close this search box.

Έντονη δυσοσμία απλώθηκε στη Λάρνακα

SkalaTimes

Εδώ και λίγες μέρες έντονη δυσοσμία έχει απλωθεί στη πόλη μας με αποτέλεσμα αναγνώστες μας να επικοινωνούν με το SkalaTimes και να μας ρωτούν τι συμβαίνει.

Αν και δεν έχει δοθεί κάποια επίσημη ενημέρωση, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας Μιχαλάκης Μάλλας έγραψε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
“Με πήραν πολλοί για την μυρωδιά που εχουμε στην Λάρνακα. Κοπρίζουν τα χωράφια στην επαρχία μας.”

Ευχόμαστε αυτή η δυσοσμία να σταματήσει σύντομα και να δοθεί επίσημη ενημέρωση στους κατοίκους της Λάρνακας τι ακριβώς συμβαίνει.
Δεν μπορεί σε ποια ευρωπαϊκή πόλη να υπάρχει έντονη αυτή η δυσοσμία, παράλληλα τίθεται και θεμα δημόσιας υγείας.
Επιπλέον, οφείλουν, επαναλαμβάνουμε, οι αρχές να ενημερώσουν τους πολίτες τι ακριβώς συμβαίνει.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!