Search
Close this search box.

Ο Σύνδεσμος Αμμοχώστου Ηνωμένου Βασιλείου διαμαρτηρήθηκε για την Αμμόχωστο έξω από τη Βρετανική Πρωθυπουργική Κατοικία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έξω από την Βρετανική Πρωθυπουργική Κατοικία, στην γνωστή οδό 10 Downing Street, βρέθηκα σήμερα 20 Οκτωβρίου, μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Αμμοχώστου Ηνωμένου Βασιλείου για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους, υπό μορφή πικετοφορίας, για τα όσα συμβαίνουν στην Αμμόχωστο.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αμμοχώστου Ηνωμένου Βασιλείου, Βασίλης Μαύρος, παρέδωσε επιστολή ενημέρωσης και διαμαρτυρίας για τον Βρετανό Πρωθυπουργό ενώ σε δηλώσεις του τόνισε πως ο αγώνας για την Αμμόχωστο δεν σταματά, θα συνεχιστεί μέχρι τη μέρα της ελευθερίας.

Έξω από την Πρωθυπουργική Κατοικία, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κ. Μαύρος είπε:

“Νιώθουμε οργή και αγανάκτηση από τις πρόσφατες ενέργειες των τούρκων στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, όπου άνοιξαν την Αμμόχωστο και προσπαθούν να φέρουν εγκάθετους από την Τουρκία για να κατοικήσουν στις δικές μας περιουσίες και στα σπίτια μας.
Εμείς είμαστε εναντίον αυτής της ενέργειας των τούρκων και διαμαρτυρόμαστε γι αυτο.
Διαμαρτυρόμαστε για αυτό, εδώ στο Λονδίνο, έξω από την πρωθυπουργική κατοικία του 10 Downing steet.
Εμείς, ως σύνδεσμος Αμμοχώστου Ηνωμένου Βασιλείου, θα συνεχίσουμε τη δράση και τις ενέργειές μας εναντίον της Τουρκίας, δεν θα σταματήσουμε να απαιτούμε να επιστραφεί η Αμμόχωστος πίσω στους νόμιμους κατοίκους , και όλα τα κατεχόμενα εδάφη και περιουσίες μας να επιστρέψουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους και να εκδιωχθούν τα τουρκικά στρατεύματα από την Κύπρο και η εγκάθετοι του Ερτογάν.
Αυτό το μήνυμα στέλνουμε από το Λονδίνο σε όλους τους Βαρωσιώτες και στην Κύπρο και στο εξωτερικό, ότι εμείς δεν υποστέλνουμε ποτέ την σημαία του αγώνα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι η Κύπρος να αποκτήσει την ελευθερία της”

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!