Search
Close this search box.

Ένα βιντεάκι για τα 60 χρόνια της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Ανδρέα Πάντζη

SkalaTimes Team

Ένα βιντεάκι-ντοκυμαντέρ αφιερωμένο στα 60 χρόνια της Κυπριακής Δημοκρατίας ετοιμάζει αυτές τις μέρες ο γνωστός και βραβευμένος σκηνοθέτης Ανδρέας Πάντζης.
Διευθύντρια Παραγωγής του ντοκυμαντέρ αυτού η συνδημότισσα μας Ντίνα Χάλλα.
Στο Μακιγιάζ η Λίτσα Ιωαννίδου.
Η παραγωγή είναι του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε συνεργασία με το ΡΙΚ.
Τα γυρίσματα έγιναν σε όλη τη Κύπρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ντοκυμαντέρ θα προβάλλεται σε όλα τα κανάλια της Κύπρου.

Στο μουσικό κομμάτι του ντοκυμαντέρ συμμετέχει το Φωνητικό Σύνολο του γνωστού Ωδείου της πόλης μας, του Ωδείου Ανδρέας Γερολέμου.
Διδασκαλία και Διεύθυνση Ανδρέας Γερολέμου.


Σε δηλώσεις του στο SkalaTimes ο Ανδρέας Γερολέμου μας είπε: “Αντιλαμβάνεστε καταρχάς, πως το να συνεργάζεται κανείς με ένα βραβευμένο σκηνοθέτη της φήμης και του ταλέντου του κύριου Ανδρέα Πάντζης είναι χαρά και τιμή και πραγματικά ευελπτιστώ και σε άλλες συνεργασίες μαζί του. Για εμάς αυτή η νέα εμπειρία, η συμμετοχή σε ένα ντοκυμαντέρ και μάλιστα τόσου σημαντικού θέματος, για τα 60 χρόνια της Κυπριακής Δημοκρατίας, ήταν μια μοναδική εμπειρία και ευχαριστούμε για την τιμή να επιλεχθούμε για τη συμμετοχή μας.
Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα δείτε το αποτέλεσμα επί οθόνης, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι περάσαμε καταπληκτικά στα γυρίσματα, κάναμε με πολλή αγάπη και μεράκι αυτή τη δουλειά και είμαι βέβαιος πως θα φανεί στο αποτέλεσμα”.

Πιο κάτω φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα με το φωνητικό σύνολο του Ωδείου Ανδρέας Γερολέμου:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!