Search
Close this search box.

Ενήλικες χωρίς παιδιά στο παιχνιδότοπο του Δημοτικού Κήπου Λάρνακας προκάλεσαν ανησυχίες σε γονείς ….

SkalaTimes Team

Μητέρα επικοίνωνησε με το skalaTimes για να εκφράσει τις ανησυχίες της για ένα θέμα που αφορά τα παιδιά μας και ενδέχεται να είναι πολύ σοβαρό, μπορεί όμως να είναι και τυχαίο.
Ωστόσο, ακόμη και αν είναι τυχαίο και αν δεν πρέπει να σημάνουμε συναγερμό, προκύπτει ένα θέμα μέσα από τη καταγγελία της μητέρας: η φύλαξη του Δημοτικού Κήπου Λάρνακας.
Ο ανανεωμένος Δημοτικός Κήπος, ένα πραγματικά στολίδι για τη πόλη μας, είναι ιδανικός για παιδιά, οικογένειες και για παρέες στην καφετέρια του. Όμως, δεν δικαιολόγείται να υπάρχουν ενήλικες ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ στον παιχνιδότοπο και να ζητούν να φωτογραφηθούν με ξένα γι αυτούς παιδιά!

Πιο κάτω η μαρτυρία της μητέρας που επικοινώνησε μαζί μας. Το SkalaTimes είναι στη διάθεση του Δήμου Λάρνακας για να δώσει περισσότερα στοιχεία.

“Ενήλικες, αλλοδαποί, χωρίς παιδιά, συχνάζουν στο παιχνιδότοπο του Δημοτικού Κήπου Λάρνακας εδώ και καιρό. Αν και μου είχε φανεί ύποπτο το να βρίσκονται σε ένα παιχνιδότοπο γεμάτο μωρά, χωρίς οι ίδιοι να έχουν παιδιά, εντούτοις δεν ανησύχησα ιδιαίτερα. Οι ανησυχίες μου δημιουργήθηκαν τη μέρα που ο γιος μου ήρθε και μου είπε ότι του ζήτησαν να βγάλουν μαζί του μία φωτογραφία. Μέχρι να πάω να τους ζητήσω εξηγήσεις είχαν φύγει…..Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια οδηγία ότι ο εν λόγω χώρος είναι μόνο για παιδιά και όσους τα συνοδεύουν, γονείς, γιαγιάδες κτλ; Θεωρώ πως κάτι ύποπτο συμβαίνει γιατί έχουμε πληροφορηθεί ότι οι εν λόγω αλλοδαποί, πακιστανοί, οι οποίοι συχνάζουν και στις Φοινικούδες, φωτογράφιζαν παιδιά και στις φοινικούδες (όχι δικά τους, ξένα παιδιά περαστικών….). Δεν είναι ύποπτο; Θα πρέπει να συμβεί κάτι κακό για να το δούμε λίγο σοβαρά αυτό το θέμα; Καταρχάς τι γυρεύουν ενήλικες αλλοδαποί χωρίς παιδιά στο παιχνιδότοπο του δημοτικού κήπου Λάρνακας, σε ένα χώρο γεμάτο παιδιά;”

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!