Search
Close this search box.

Πολιτικό statement και από την αγαπημένη μας Rachel Green / Jennifer Aniston

SkalaTimes

Jennifer Aniston: “Όλο αυτό δεν αφορά έναν υποψήφιο ή ένα θέμα, αφορά το μέλλον αυτής της χώρας και του κόσμου. Ψηφίστε για ίσα ανθρώπινα δικαιώματα, για αγάπη και αξιοπρέπεια”.

Mε τρεις φωτογραφίες και ένα μικρό κείμενο στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η αγαπημένη μας Rachel Green, η ηθοποιός Jennifer Aniston, ανακοίνωσε τη ψήφο της. Δήλωσε πως ψηφίζει Biden και κάλεσε και το κόσμο να κάνει το ίδιο, να σκεφτεί το καλό της Αμερικής.
Συγκεκριμένα έγραψε:

“”#IVOTED for @joebiden and @kamalaharris Έριξα το ψηφοδέλτιο μου και το έκανα νωρίς. Τους ψήφισα γιατί τώρα αυτή η χώρα είναι πιο διαιρεμένη από ποτέ. Αυτήν τη στιγμή, μερικοί άνδρες στην εξουσία αποφασίζουν τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν οι γυναίκες με το σώμα τους”.
“Ο σημερινός μας Πρόεδρος έχει αποφασίσει ότι ο ρατσισμός δεν είναι ζήτημα. Έχει αγνοήσει επανειλημμένα και δημόσια την επιστήμη … πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει”, συνέχισε η διάσημη ηθοποιός.
Η πρωταγωνίστρια της εξαιρετικής σειρά του Apple “The Morning Show” τόνισε μέσα από το κείμενο της : “Σκεφτείτε πραγματικά ποιος θα επηρεαστεί περισσότερο από αυτές τις εκλογές αν παραμείνουμε στο δρόμο που είμαστε τώρα … οι κόρες σας, η κοινότητα LGBTQ, οι μαύροι αδελφοί και αδελφές μας, οι ηλικιωμένοι με παθήσεις υγείας και το μέλλον σας, τα παιδιά και εγγόνια σας (που θα επιφορτιστούν με τη διάσωση ενός πλανήτη που αρνείται η σημερινή ηγεσία μας να πιστεύει ότι πονάει). “
Ως επίλογο η Jennifer Aniston έγραψε: “Όλο αυτό δεν αφορά έναν υποψήφιο ή ένα θέμα, αφορά το μέλλον αυτής της χώρας και του κόσμου. Ψηφίστε για ίσα ανθρώπινα δικαιώματα, για αγάπη και αξιοπρέπεια”.

Και για υστερόγραφο η Jennier Aniston συμπλήρωσε: “Δεν είναι αστείο να ψηφίζεις τον Kanye. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Παρακαλώ να είστε υπεύθυνοι.”

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!