Search
Close this search box.

Προεκλογικές Trump χωρίς μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊο, χιλιάδες οι θανατοι την περασμένη βδομάδα

SkalaTimes


Ο Donald Trump, ο οποίος ξεκίνησε πριν λίγες βδομάδες από την Φλόριντα τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις, εξακολουθεί να μαζεύει τους οπαδούς και υποστηρικτές του ανά χιλιάδες, χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, αφού βγήκαν αρνητικά τα τελευταία τεστ που έκανε για τον κορωνοϊό, παρουσιάζεται σε προεκλογικές συγκεντρώσεις όπου χιλιάδες υποστηρικτές του μαζεύονται, οι περισσότεροι χωρίς μάσκες και δίπλα ο ένας στον άλλο…Ενώ χθες τα στοιχεία του πρακτορείου Reuters ήταν ακόμη μια φορά ιδιαίτερα θλιβερά για τις ΗΠΑ, αφού έδειξαν πως σχεδόν μισό εκατομμύριο άνθρωποι στην Αμερική προσβλήθηκαν με κορονοϊό τις τελευταίες επτά ημέρες, καθώς κρούσματα και νοσηλείες θέτουν νέα ρεκόρ σε σημεία έξαρσης στις Μεσοδυτικές πολιτείες.

Από τις χθεσινές ειδήσεις του FOX

Επιπλέον τουλάχιστον 5.600 άτομα πέθαναν από τον ιό σε εθνικό επίπεδο την περασμένη εβδομάδα, με τις εισαγωγές σε νοσοκομεία να αυξάνονται κατά 13%, σύμφωνα πάντα με το Reuters.
Το Ιλινόι, που έχει μετατραπεί τις τελευταίες εβδομάδες σε σημείο έξαρσης της πανδημίας, ανακοίνωσε πάνω από 31.000 κρούσματα τις τελευταίες επτά ημέρες, περισσότερες νέες μολύνσεις από οποιαδήποτε άλλη πολιτεία εκτός από το Τέξας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αμερική ο κορωνοϊος έχει σκότωσει περισσότερους από 225.800 ανθρώπους, αλλά ο Trump αδυνατεί να το…πιστέψει, το ίδιο και χιλιάδες υποστηρικτές του.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!