Search
Close this search box.

Συγκλονίζει κάθε Χριστιανό Ορθόδοξο η μαρτυρία του νεαρού Ραφαήλ για τον Άγιο Εφραίμ

Συγκλονίζει κάθε Χριστιανό Ορθόδοξο η μαρτυρία του νεαρού Ραφαήλ.
Οι εμπειρίες του και τα θαύματα που βίωσε, τα οποία παρουσίασε η εκπομπή “24 ώρες” του ΑΛΦΑ, μόνο συγκλονισμό προκαλούν σε κάθε Χριστιανό Ορθόδοξο και ίσως όχι μόνο.

“Μέσα σε δύο επεισόδια, η εκπομπή έρευνας-ντοκιμαντέρ επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, μεταξύ των οποίων αν υπάρχει ή όχι θεϊκή παρέμβαση μέσω των Αγίων στις ζωές των ανθρώπων ή αν πρόκειται απλώς για παιχνίδια του μυαλού.
Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, οι «24 ΩΡΕΣ» φέρνουν σε πρώτο πλάνο και τις παρεμβάσεις του Αγίου, τις εμφανίσεις του ενώπιον και άλλων ανθρώπων, εντός και εκτός Κύπρου, καθώς και ανεξήγητα φαινόμενα που ερχόμενα στη σκέψη μπορούν να προκαλέσουν ποικίλα συναισθήματα”.

O δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου με τον επαγγελματισμό που τον χαρακτηρίζει και τις εύστοχες ερωτήσεις του, καταφέρνει να δημιουργήσει μία εκπομπή (σε δύο μέρη) πραγματικά συγκλονιστική.

Με αφορμή την εκπομπή που παρουσιάστηκε σε δύο επεισόδια (το δεύτερο ψες 31 Οκτωβρίου) η ηθοποιός Φρειδερίκη Μενελάου ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το πιο κάτω:
“Με αφορμή την εκπομπή 24 Ώρες και τα θαύματα του Αγίου Εφραίμ.
30 Ιουλίου 2020 ο Άγιος Εφραίμ μετά από Τάμα καθώς έφτιαχνα το γλυκό που έταξα μου χάρισε Σταυρό. Μέχρι τότε ήμουν μακριά από την θρησκεία μας. Αμφισβήτησα πολλές φορές. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν. Ντρέπομαι πια που το λέω, μα είναι η αλήθεια. Το Τάμα το έκανα αλλά όχι για μένα. Δεν ξέρω τι περίμενα τελικά. Σίγουρα δεν περίμενα αυτό το Υπέροχο Δώρο. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να το ζήσω. Μου έδωσε τις απαντήσεις που έψαχνα. Έδιωξε τους Φόβους που είχα. Η μπλούζα 1 Αυγούστου μυροβολησε και ένα από τα σπίτια που την πήρα. Δεν τα έζησα μόνη το είδαν πολλοί. Η Χάρης του είναι μεγάλη. Ευχαριστώ τον Themis Constantinou & τον Marios Haperis που μου μίλησαν για τον Άγιο Εφραίμ. Τον αγαπώ. Τoν Ευχαριστώ.
Φρειδερίκη Μενελάου 2020
Κοινοποιήστε ελεύθερα”.


Για όσους θέλουν να συνεισφέρουν χρήματα στο εκκλησάκι που ετοιμάζει ο Ραφαήλ για τον Άγιο Εφραίμ μπορούν να το κάνουν.
Συγκεκριμένα, με την ευκαιρια του θαυματος του Αγιου Οσιομαρτυρα Εφραιμ , ο οποιος θεραπευσε πληρως το συμπατριωτη μας φοιτητη οδοντιατρικης στη Γερμανια Ραφαηλ Χ.Δημητριου , η Ιερα Μονη Αγιου Νεοφυτου , ανταποκρινομενη σε παρακληση του ιδιου , εχει ευγενως παραχωρησει γη ,επι του κυριου δρομου και πολυ κοντα στη Μονη, για την ανεγερση Ιερου Ναου προς τιμην του Αγιου Οσιομαρτυρα Εφραιμ ,του εν τη Νεα Μακρη.
Για το σκοπο αυτο εχει συσταθει η πιο κατω Οργανωτικη Επιτροπη ,η οποια και θα αναλαβει τον ολο συντονισμο για την ανεγερση του Ναου , ως η επιθυμια του Αγιου:

1) Αρχιμ.Αλεξιος Εγκλειστριωτης/Προεδρος
2)Σαββας Παπαδοπουλος/Αντιπροεδρος
3)Λουκας Ηρακλεους/Ταμιας
4) Ανδρεας Μαυρογιακουμος/μελος ,Προεδρος Ερανικης Επιτροπης
5)Ανδρεας Πατσαλιδης/μελος
6) Χαραλαμπος Δημητριου /μελος

Η Επιτροπή έχει ηδη εξασφαλισει την υπ’ αρ.Φ.Π 10/2020 σχετικη αδεια απο το Υπουργειο Εσσωτερικων , για τη διεξαγωγη του Ερανου.
Οσοι ,απο τους συμπατριωτες μας , Ορθοδοξοι Χριστιανοι επιθυμουν να εισφερουν για το σκοπο αυτο μπορουν να κανουν τις καταθεσεις τους στον πιο κατω λογαριασμο ,που εχει ανοιχθει στην Τραπεζα Κυπρου και σε οποιοδηποτε υποκαταστημα :

Αρ.λογ.357034006771

IBAN CY33 0020 0195 0000 3570 3400 6771

SWIFT BCYPCY2N

Την εκπομπή μπορεί να τη βρει κανείς και διαδικτυακά στο Youtube


Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!