Search
Close this search box.

Η Bolt στηρίζει το Dancing Queen Foundation στο φετινό “Θα προτιμήσω να περπατήσω, παρά να πιώ και να οδηγήσω῾

Το Dancing Queen Foundation ιδρύθηκε από συγγενείς και φίλους της Δρ. Γιώτας Δήμητριου, η οποία έχασε τη ζωή της σε τραγικό ατύχημα από μεθυσμένο οδηγό τον Νοέμβριο του 2008. Η Δρ. Γιώτα Δημητρίου ονειρευόταν να βοηθήσει παιδάκια στον τομέα της ψυχολογίας, αλλά το όνειρο της δεν μπόρεσε ποτέ να πραγματοποιηθεί, έτσι οι συγγενείς και οι φίλοι της ανέλαβαν την ίδρυση του συγκεκριμένου ιδρύματος.

To Dancing Queen Foundation καθιστώντας την εκπαιδευτική και κλινική υποστήριξη ως προτεραιότητα, προσπαθεί να εκπληρώσει τους στόχους του υποστηρίζοντας προγράμματα και συγκεντρώνοντας κεφάλαια για την ευαισθητοποίηση των παιδιών με ασθένειες ψυχικής υγείας. Σε αυτή του τη προσπάθεια, το ίδρυμα οργανώνει κάθε χρόνο τη φιλανθρωπική πορεία “Θα προτιμήσω να περπατήσω, παρά να πιώ και να οδηγήσω”.

Φέτος στις 8 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η 12η ετήσια φιλανθρωπική πορεία.

Λόγω της απρόσμενης παρούσας κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του COVID19, των περιοριστικών μέτρων, και το γεγονός ότι η πορεία είναι η κύρια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων του ιδρύματος, έχουν προγραμματιστεί εναλλακτικές επιλογές για την εκδήλωση. Μετά από εξασφάλιση ειδικής άδειας και τη καθοδήγηση του Υπουργείου Υγείας όσοι θέλουν μπορούν να συμμάσχουν κανονικά στη πορεία. Η δεύτερη επιλογή είναι η διαδικτυακή πορεία, όπου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ολοκληρώσουν την εικονική τους πορεία από όποια πόλη και να βρίσκονται σε δυο εβδομάδες (7 – 20 Νοεμβρίου) παρακολουθώντας την πρόοδο τους μέσω μιας συγκεκριμένης εφαρμογής. Ενώ η τρίτη επιλογή είναι η συμμετοχή στη πορεία FUNRUN, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μόλο Λεμεσού στις 7 Νοεμβρίου η ώρα 8 το πρωί.

Οι συμμετέχοντες για όποια πορεία επιλέξουν, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή ούτως ώστε να λάβουν τη φόρμα χορηγίας για να συγκεντρώσουν τα χρήματα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα σταλεί email με οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν.

Η εταιρεία Bolt με χιλιάδες ενεργούς χρήστες, οι οποίοι επιλέγουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή για να κάνουν τις διαδρομές τους για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και με κύριο γνώμονα της την ασφαλή οδήγηση, στηρίζει και συμβάλει έμπρακτα στη φιλανθρωπική πορεία του Ιδρύματος. Στις μέρες μας, μεγάλο πρόβλημα της κυπριακής κοινωνίας αποτελούν οι θάνατοι στην άσφαλτο με κύρια αιτία τον ανθρώπινο παράγοντα.

Η Bolt υποστηρίζει ότι αν πιεις δεν πρέπει να οδηγήσεις, αν νυστάζεις μην πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου, αν νιώθεις κουρασμένος ή σε απασχολεί κάτι καλύτερα μην οδηγήσεις εσύ. Άσε κάποιον άλλον να το κάνει για σένα. Η οικογένεια σου, οι φίλοι σου, ο σύντροφος σου σε περιμένουν σπίτι και δεν πρέπει να τους απογοητεύσεις. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι ότι δεν θα συμβεί σε σένα, μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε.

Η φιλοσοφία της Bolt παραμένει η ίδια, να κρατήσει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της στους πελάτες της και να συνεχίσει να προσφέρει την μέγιστη εμπειρία μεταφοράς σε όλους τους χρήστες της, κυρίως την ασφάλεια τους. Γι᾽ αυτό το λόγο, στηρίζει την προσπάθεια του ιδρύματος έμπρακτα και δίνει εκπτωτικά κουπόνια στους συμμετέχοντες, ούτως ώστε να μπορέσουν να κάνουν τις διαδρομές τους με ασφάλεια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της Bolt.

Για συμμετοχές: https://bit.ly/3eanWN0
Για εισφορές: https://bit.ly/3kXpOe4
Για να κατεβάσεις την εφαρμογή της Bolt: https://bolt.eu/en/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!