Search
Close this search box.

Η κοινωνική προσφορά του Μιχαλάκη Στεργίδη συνεχίζεται, 138 δεντρύλλια για τη Λάρνακα, συμβολικά και με την Αμμόχωστο στην καρδιά

SkalaTimes

Όσοι γνωρίζουν τον κύριο Μιχαλάκη Στεργίδη, από την Γιαλούσα, Αμμόχωστο,γνωρίζουν την εδώ και χρόνια κοινωνική του προσφορά στα κοινά και στην ομάδα της καρδιάς του, την Μεγάλη Κυρία, την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.
Ωστόσο, η αγάπη του για την Αμμόχωστο, τον κάνει να μη ξεχνά και το άλλο Σωματείο της Αμμοχώστου, το οποίο φιλοξενείται στη Λάρνακα, τη Νέα Σαλαμίνα. Έτσι προχώρησε σε μια όμορφη συμβουλική κοινωνική προσφορά προς τη Λάρνακα.

Χθες, Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020, έγινε η παράδοση 138 δενδρυλλίων στο Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα προσφορά του κ. Μιχαλάκη Στεργίδη.

Ο κ. Μιχαλάκης Στεργίδης, ενεργός δημότης της Λάρνακας, εδώ και χρόνια, νιώθοντας την ανάγκη να προσφέρει πίσω στην πόλη που τον φιλοξενεί αλλά και θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το έργο του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, δώρισε στο Δήμο Λάρνακας 138 δενδρύλλια τα οποία διαχωρίζονται συμβολικά:

46 για την πόλη της Αμμοχώστου
46 για το Προσφυγικό Σωματείο της Ανόρθωσης
46 για το Προσφυγικό Σωματείο της Νέα Σαλαμίνα

Γιατί ο αριθμός 46;
Όσα και τα χρόνια που φιλοξενείται ο κόσμος της Αμμοχώστου και τα Προσφυγικά Σωματεία στην Λάρνακα.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, ευχαρίστησε τον κ. Στεργίδη εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των δημοτών της Λάρνακας τόσο για την ευγενή χειρονομία όσο και για το ενδιαφέρον του προς την πόλη που τον φιλοξενεί. Τον διαβεβαίωσε ότι τα δενδρύλλια θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες εξωραϊσμού της πόλης.

Παρόντες κατά την παράδοση ήταν ο κ. Μιχάλης Τζιώρτας Πρόεδρος της Ένωσης Εκτοπισμένων Κοινοτήτων Αμμοχώστου, ο κ. Κωστάκης Κωνσταντίνου Εκτελών Χρέη Υπεύθυνο Τμήματος Κήπων και Πάρκων και Υπηρεσιακοί Λειτουργοί.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!