Search
Close this search box.

“Όλοι εσείς οι εκλεκτοί ανθρώποι που έχετε σήμερα την μεγάλη ευθύνη των αποφάσεων…”

Της Μαρίας Ζαχαρίου Καραπίττα
Χορογράφος -Δασκάλα Χορού – Ιδιοκτήτρια Σχολής Χορού Mambo

Εν αναμονή των νέων μέτρων…
Τούτος ο λαός χωρίς να νοσήσει, βρίσκεται ήδη στον αναπνευστήρα…
Η εργασία είναι α ξ ι ο π ρ έ π ε ι α. Είναι μόχθος, είναι χρόνος, είναι επιλογή, είναι το δικό μας αποτύπωμα που αφήνουμε στην υπηρεσία και στην κοινωνία. Είναι ασφάλεια, έχει υπόσταση και μεγάλη αξία.
Είναι τ α υ τ ό τ η τ α.

Πλήττονται σήμερα ανεπανόρθωτα νόμιμοι επαγγελματίες, αρκετοί από αυτούς ήδη αποκλεισμένοι εδώ και οκτώ μήνες από την αγορά εργασίας, αφοσιωμένοι και άρτια καταρτισμένοι που επαγγέλλονται και υπηρετούν έντιμα και συνειδητά ένα και μόνο επάγγελμα, επενδύοντας τη ζωή τους στην εργασία τους. Και είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται σήμερα στη πιο δυσμενή θέση από όλους.

Όλοι εσείς οι εκλεκτοί ανθρώποι που έχετε σήμερα την μεγάλη ευθύνη των αποφάσεων…
Η γ έ τ ε ς είναι τα ισχυρά μυαλά που βρίσκουν λύσεις κάτω από νέες συνθήκες και που ελίσσονται με επιδεξιότητα. Διαφοροποιούν τη θέση τους,προάγοντας πάντα την ασφάλεια και τη δικαιοσύνη σε όλους τους τομείς. Και δικαίωμα στην αγορά εργασίας σε μια κοινωνία πρέπει να έχουν όλοι, χωρίς αποκλεισμούς.
Προλάβετε πριν ο λαός εκπνεύσει…!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!