Search
Close this search box.

Έχασε τις εκλογές, χάνει και την Μελάνια ο Trump;

SkalaTimes

Eπειδή ο πλανήτης, η Αμερική και η Ευρώπη, δεν έχουν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, ούτε καμιά πανδημία κτλ, τα διεθνή ΜΜΕ έχουν ήδη αρχίσει να ασχολούνται με τη Μελάνια Τραμπ και το πιθανόν διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού.
Ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται πως δεν θα χάσει μόνο το Οβάλ Γραφείο, αλλά και την 50χρονη καλλονή σύζυγο του.
Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν διάφορα διεθνή Μέσα που υποστηρίζουν ότι ο γάμος του Donald Trump διανύει τις τελευταίες του μέρες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πρώην σύμβουλος της Μελάνια, Στέφανι Βολκόφ υποστηρίζει ότι το ζεύγος Trump κοιμόταν έτσι κι αλλιώς εδώ και αρκετό καιρό σε ξεχωριστά δωμάτια, καθώς ο γάμος τους ήταν ουσιαστικά μία «συναλλαγή».
Μια άλλη πρώην σύμβουλος της Μελάνι, η Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, θεωρεί ότι ο γάμος έχει ουσιαστικά τελειώσει. «Η Μελάνια μετράει κάθε λεπτό μέχρι την αποχώρησή του από το Οβάλ Γραφείο προκειμένου να υποβάλει αίτηση διαζυγίου». Η ίδια προσθέτει, μάλιστα, ότι ο μόνος λόγος που η Μελάνια δεν υπέβαλε αίτηση νωρίτερα είναι γιατί ο Trump «θα έβρισκε έναν τρόπο να την τιμωρήσει για τη ντροπιαστική κίνησή της αυτή».

«Η Μελάνια έχει κλειστεί στον εαυτό της»
Επιπλέον, αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε στο CNN ότι η Μελάνια «έχει κλειστεί στον εαυτό της» καθώς δεν έχει συμμετάσχει σε καμία συνεδρία με άλλα μέλη της οικογένειας Trump ή με ανώτερα στελέχη της διοίκησης.
Ηδη του μέλλον του γάμου Donald Trump– Μελάνια απασχολεί αρκετά διεθνή Μέσα, ορισμένα εκ των οποίων θυμήθηκαν ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ χρειάστηκε πέντε μήνες το 2016 προκειμένου να μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στον Λευκό Οίκο με την αιτιολογία ότι ο γιος της Μπάρον «έπρεπε να τελειώσει πρώτα το σχολειό».
Παρά τις συνεχείς φήμες η ίδια έχει δηλώσει σε δημόσιες τοποθετήσεις της ότι η σχέση της με τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ «είναι πολύ καλή» προσθέτοντας, μάλιστα, ότι σχεδόν ποτέ δεν τσακώνονται. Η τελευταία δημόσια παρέμβασή της, πάντως, έγινε με ανάρτηση στο Twitter την Παρασκευή 6/11 και δεν αφορούσε τις εκλογές στις ΗΠΑ αλλά την πρωτοβουλία “Be Best”.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!