Search
Close this search box.

Ο γείτονας τους τους άφησε αντικείμενα Star Wars τελικά πουλήθηκαν 440 χιλιάδες ευρώ σε δημοπρασία

Ο οίκος δημοπρασιών Aston’s Auctioneers στο Ντάντλι της Βρετανίας επισκέφτηκε το σπίτι μιας οικογένειας για να εκτιμήσει μια συλλογή από συλλεκτικά αντικείμενα Star Wars.
Τους τα είχε αφήσει ένας γείτονάς τους.
Τελικά η αξία τους έφτασε συνολικά τις 440 χιλ. ευρώ σε δημοπρασία.

«Μερικά από τα αντικείμενα είχαν λίγη υγρασία λόγω του τρόπου που είχαν αποθηκευτεί, αλλά σε γενικές γραμμές πρόκειται για την καλύτερη συλλογή Star Wars που έχω δει ποτέ» αναφέρει ο Κρις Άστον.
Η τεράστια κατσαρίδα «Bathynomus Raksasa» που βρέθηκε στα βάθη του Ινδικού Ωκεανού και μοιάζει με τον Darth Vader από τον Πόλεμο των Άστρων
Τεράστια θαλάσσια κατσαρίδα σαν τον Darth Vader στο Star Wars βρέθηκε στον Ινδικό Ωκεανό – Βίντεο
Το ζευγάρι από το Στούρμπριτζ κληρονόμησε τα συλλεκτικά αντικείμενα από κάποιον γείτονά τους συλλέκτη κι αντί να ξεκινήσει τη δική του συλλογή θέλησε να τα πουλήσει.

«Είχαμε τεράστιο ενδιαφέρον από όλον τον κόσμο και δεν περιμέναμε η δημοπρασία να πάει τόσο καλά» αναφέρει ο Άστον στη βρετανική εφημερίδα «The Times», με το συνολικό ποσό να ανεβαίνει στις 400 χιλ. λίρες ή περίπου 440 χιλ. ευρώ.


Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=LqgZuHe8K9U&feature=emb_title


Πηγή: https://sputniknews.gr/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!