Search
Close this search box.

Σήμερα ανακοινώνονται (κι άλλα) νέα μέτρα και αποφάσεις….

SkalaTimes Team

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει σήμερα, 9 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψη με την επιδημιολογική συμβουλευτική ομάδα, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας, για αξιολόγηση της επιδημιολογικής εικόνας και λήψη σχετικών αποφάσεων μετά τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν σημειωθεί.
Αναμένεται κατά τη σύσκεψη να ληφθούν νέες αποφάσεις, αφού το Σάββατο, καταγράφηκε ο ψηλότερος ημερήσιος αριθμός νέων κρουσμάτων COVID-19, από την εμφάνιση της πανδημίας στην Κύπρο, σπάζοντας το φράγμα των 300, και συγκεκριμένα 314, με ένα νέο cluster 92 θετικών στον ιό, σε σφαγείο στη Λευκωσία, το μεγαλύτερο που εντοπίστηκε μέχρι σήμερα.
Χθες Κυριακή ανακοινώθηκαν άλλα 116 νέα περιστατικά από σύνολο 2.803 εργαστηριακών εξετάσεων, αλλά και ο υψηλότερος αριθμό νοσηλευομένων από την ημέρα έναρξης της πανδημίας, καθώς στα δύο νοσοκομεία Αμμοχώστου και Λευκωσίας νοσηλεύονται συνολικά 77 ασθενείς.

Μια μεγάλη μερίδα του κόσμου να ανησυχεί για το οικονομικό μέλλον και αμφιβάλλει την αποτελεσματικότητα των μέχρι σήμερα μέτρων. Ο ΠτΔ, η επιδημιολογική συμβουλευτική ομάδα και ο Υπουργός Υγείας, οφείλουν με σοβαρότητα σήμερα να δουν όλα τα γεγονότα (καταγραφή θανάτων μέχρι σήμερα, καταγραφή σοβαρών περιστατικών μέχρι σήμερα, επιπτώσεις στην οικονομία και ιδιαίτερα δε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, κτλ) και με ευφυία να λάβουν τις καλύτερες αποφάσεις για το καλό του λαού.

Ευχόμαστε να παρθούν οι καλύτερες αποφάσεις για το καλό του τόπου και όχι η γνωστή μέχρι σήμερα πεπατημένη “κάνουμε ό,τι κάνει ο Μητσοτάκης και η Ελλάδα”.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!