Search
Close this search box.

Γκάφα μεγατόνων από το επιτελείο Trump

Το επιτελείο του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ Donand Trump έδωσε συνέντευξη σε φυτώριο που μάλλον το μπέρδεψε με το ξενοδοχείο…. Four Seasons!

Ναι, καλά διαβάσατε! Αντί του ξενοδοχείου Four Seasons, όπως είχε ανακοινωθεί, το επιτελείο Trump βρέθηκε στο φυτώριο Four Seasons Total Landscaping στα προάστια της Φιλαδέλφειας .
Το πρωί του Σαββάτου, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, σε μήνυμά του στο Twitter το οποίο στη συνέχεια διαγράφηκε, αναφέρθηκε σε μία μεγάλη συνέντευξη Τύπου που θα δινόταν στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Φιλαδέλφεια.

Η ανακοίνωση άλλαξε και γνωστοποιήθηκε πως η συνέντευξη θα δινόταν τελικά όχι στο ξενοδοχείο Four Seasons αλλά στο Four Seasons Total Landscaping, μία επιχείρηση στα προάστια της πόλης, ανάμεσα σε ένα «βιβλιοπωλείο ενηλίκων» και ένα….. αποτεφρωτήριο.
Έτσι η καμπάνια του τελείωσε σε λάθος… Four Seasons.

Ο Ρούντι Τζιουλιάνι και ο νομικός του εκπρόσωπος έδωσαν συνέντευξη Τύπου στο Four Seasons…. όχι όμως το γνωστό ξενοδοχείο αλλά… μια εταιρεία αρχιτεκτονικής και διαμόρφωσης χώρου.(Four Seasons Total Landscaping Company).

Το ίδιο το ξενοδοχείο Four Seasons μέσω τουίτερ επιβεβαίωσε μάλιστα πως δεν θα φιλοξενούσε την συνέντευξη Τύπου του Trump, “θέλοντας να αποστασιοποιηθεί από τον Trump και το προσωπικό του δράμα όσο περισσότερο γίνεται” όπως χαρακτηριστικά έγραψαν κάποιοι.

Ο κόσμος στα social media έσπευσε να χλευάσει τον Trump και το επιτελείο του για την συνέντευξη Τύπου-παρωδία, γκάφα.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!