Search
Close this search box.

Μια αυθεντική επιστολή εκ βάθεως καρδιάς από τον αγαπημένο ραδιοφωνικό παραγωγό της Λάρνακας Γιάννη Διανέλλο

To πιο κάτω κείμενο είναι από το facebook του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού της πόλης μας, Γιάννη Διανέλλου. Μια ανοικτή αυθεντική επιστολή εκ βάθεως καρδιάς, που εκφράζει τους περισσότερους από εμάς:

Επιστολή…
Προς Υπουργό Υγείας – και όλους τους Κυβερνώντες, Υπουργούς, Βουλευτές, Πολιτικούς, Ειδικούς, Υπεύθυνους και ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ – που έχουν την ίδια άποψη με σένα, ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά.


Κύριε Υπουργέ και υπόλοιποι, είμαι στην θέση να σας δηλώσω οτι φέτος τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ θα είναι πολύ πιο όμορφα από κάθε άλλη φορά. Πιο οικογενειακά, χωρίς τα φρου φρου και αρώματα. Γιατί βλέπετε υπάρχει και κόσμος που γιορτάζει τα Χριστούγεννα όπως πρέπει, μακριά από τα γκλαμουράτα ρεβεγιόν και τα κόκκινα χαλιά που ναι, ίσως να είναι διαφορετκά φέτος για αρκετούς από εσάς. Γί αυτό απολαύστε τους καρπούς της διαφθοράς σας και των ηλίθιων αποφάσεων και κινήσεων σας και αφήστε εμάς τον απλό κόσμο να καταλάβουμε και να ζήσουμε όπως πρέπει και τα φετεινά Χρισούγεννα.
Μην προσπαθείτε να σπείρετε και άλλο Πανικό αναμεσά μας γιατι το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι οτι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να σας γράψουμε εκεί που μας γράφετε τόσο καιρό… ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΝΤΕΛΩΣ να διαβάζω και παρακολουθώ ειδήσεις και τις δηλώσεις, εσας και των ειδικών σας.
Προσέχω τον εαυτό μου την οικογένεια και τους συνανθρώπους μου. Μόνη μου έγνοια ο κόσμος που θα είναι μόνος αυτές τις μέρες.
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ…
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Με καθόλου εκτίμηση, Γιάννης Διανέλλος

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!