Search
Close this search box.

Νέα μέτρα κατά του κορωνοϊου στην Νέα Υόρκη

SkalaTimes Team

Μπορεί να γκρινιάζουμε για τα μέτρα κατά του κορωνοϊου στην Κύπρο, αλλά και στην υπερδύναμη (;) Αμερική δεν διαφέρουν και πολύ τα μέτρα, όλος ο πλανήτης επιδιώκει να βρει τη χρυσή τομή, έτσι ώστε να περιορίσει τον ιό.
Με την ελπίδα βεβαίως του εμβολίου να είναι πλέον ορατή.

Ο κυβερνήτης της Νεας Υόρκης Andrew Cuomo ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια δημοσιογραφθικής διάσκεψης ότι από χθες Σάββατο σε ολόκληρη τη πολιτεία ξεκινούν να εφαρμόζονται νέα μέτρα, καθώς τα ποσοστά μόλυνσης από τον κορωνοϊό αυξάνονται σε ολόκληρη την πολιτεία.
Τα Μπαρ, εστιατόρια και γυμναστήρια θα πρέπει να κλείνουν στις 10 το βράδυ.
Στα εστιατόρια θα επιτρέπεται να πουλήσουν φαγητό σε πακέτο, αλλά όχι αλκοόλ, μετά τις 10 μ.μ.

Andrew Cuomo

Όπως και στη Κύπρο έτσι και στην Νέα Υόρκη οι ιδιωτικές συγκεντρώσεις δε θα πρέπει να ξεπερνούν τα 10 άτομα, ένα μέτρο που όπως δήλωσε ο Cuomo εφαρμόζεται σε μεγάλο βαθμό επειδή απαιτείται σε ορισμένες γειτονικές πολιτείες.

Το ποσοστό μόλυνσης της Νέας Υόρκης ήταν 2,9% μέχρι και σήμερα.

Ο κυβερνήτης Andrew Cuomo προέτρεψε τους κατοίκους της Νέας Υόρκης να συνεχίσουν να συμμορφώνονται με τα συνεχώς εξελισσόμενα μέτρα κοινωνικών αποστάσεων, λέγοντας ότι ελπίζει ότι έχουν μείνει πίσω οι χειρότερες ημέρες της πανδημίας.
«Θα έλεγα ότι είμαστε κοντά στη γραμμή τερματισμού»,
είπε. «Το εμβόλιο έχει ανακαλυφθεί. Πρέπει να τελειοποιηθεί, πρέπει να τεθεί σε λειτουργία».

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!