Search
Close this search box.

Αντώνης Χατζηνικόλας: “Ως Sunny Seeker δε σταματήσαμε λεπτό να προωθούμε τη Λάρνακα και το κυπριακό τουριστικό προϊόν στο εξωτερικό”

O Γενικός Διευθυντής της Sunny Seeker Hotels, κ. Αντώνης Χατζηνικόλας, της εταιρείας που χωρίς υπερβολή κρατάει στα χέρια της τον μεγαλύτερο οικονομικοτουριστικό πνεύμονα της Λάρνακας και ευρύτερα παίζει μεγάλο ρόλο στην οικονομική σκακιέρα του τόπου, μιλάει αποκλειστικά στο SkalaTimes.
Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης, ο κύριος Χατζηνικόλας, ο οποίος κερδίζει τον συνομιλητή του με τον τεκμηριωμένο λόγο του, μας μιλά για τη Λάρνακα, τις οικονομικές επιπτώσεις που έφερε η πανδημία του κορωνοϊου στο τόπο μας, τα σχέδια και πλάνα της Sunny Seekers, αλλά και για υποδομές που θα μπορούσαν να γίνουν στη πόλη μας και να την αναπτύξουν ακόμη περισσότερο.

Της Γιώτας Δημητρίου

Το 2012 ιδρύθηκε η Sunny Seeker, υπήρχε κάτι άλλο πριν το 2012, όσον αφορά στην εταιρεία;
Η Sunny Seeker ιδρύθηκε το 2012. Στην ιδιοκτησία της ειχε το γνωστό ξενοδοχείο Princess, στο δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας, στην Ορόκλινη.
Στη συνέχεια αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες και το operation της, έτσι ώστε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο ως εταιρεία, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε πάρει κι άλλα ξενοδοχεία στην εταιρεία, με την μορφή του management.

Να πούμε ποια ξενοδοχεία έχει σήμερα η Sunny Seeker;
Βεβαίως.
Radisson Blu,
The Blue Ivy hotel and Suites,
Best Western Premier Collection
Hotel Indiqo (της αλυσίδας IHG),
Mikes Kanarium City Hotel,
QCC Residence
και σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμο το έβδομο, το Radisson Beach Resort Larnaca (εκεί που βρισκόταν το Princess).
Aξίζει να αναφέρω ότι τα Radisson Blu καθώς και το Indiqo (της αλυσίδας IHG) είναι σε συνεργασία με διεθνείς εταιρείες, με τις οποίες έχουμε αποκλειστική συνεργασία για την Κύπρο. Πρόκειται για γνωστά παγκοσμίως Branded ονόματα.

Άρα ξεκίνησε η εταιρεία το 2012 με το ξενοδοχείο Princess και στη συνέχεια προχώρησε σε στρατηγικες συνεργασίες με αποτέλεσμα σήμερα να διαθέτει 7 ξενοδοχεία. Θα λέγατε ότι στις εποχές που διανύουμε είναι σημαντικές οι στρατηγικές συνεργασίες;
Εξαιρετικό το ερώτημα. Επανειλημμένα το είχα πει αυτό, ακόμη και στο πλάνο που δημιουργουσαμε για την εταιρεια.
Ξέρετε, το 2013 είχαμε μία οικονομική κρίση η οποία ήταν εξίσου επικίνδυνη, όπως την κρίση που διανύουμε σήμερα λόγω της πανδημίας, βέβαια τότε γνωρίζαμε λίγο πολύ που θα οδηγούσε εκείνη η κρίση, τώρα όμως με την πανδημία υπάρχει μια αβεβαιότητα, δεν εξαρτάται από εμάς. Όσον αφορά λοιπόν τα ξενοδοχεία μας τα οποία είναι Branded, θα έλεγα πως υπάρχει ένα κύρος γυρω από το όνομά τους και σίγουρα αυτό βοηθά σε μεγάλο βαθμό. Η εμπιστοσύνη και η αναγνωρισιμότητα παγκοσμίως είναι ένα φαινόμενο το οποίο δεν μπορεί αμφισβητήσει κάνεις. Πρόκειται για γνωστά ξενοδοχεία με υψηλά στάνταρ, ως εκ τούτου ο τουρίστας νιώθει ότι είναι εξασφαλισμένη η ποιότητα. Ακολουθούνται συγκεκριμένοι όροι, υπάρχει ένα αναβαθμισμένο προϊόν το οποίο οφείλουν όσοι συνεργάζονται με αυτά τα ονόματα να ακολουθούν, αλλιώς δεν μπορεί να υπάρχει ή να συνεχιστεί η συνεργασία. Άρα, αυτές οι συνεργασίες με γνωστά διεθνή ονόματα, βοηθούν. Οι στρατηγικές συνεργασίες αδιαμφισβήτητα βοηθούν, σε μεγάλο βαθμό.

Φαντάζομαι για να δεχτούν να δώσουν το όνομά τους και να προχωρήσουν σε συνεργασίες μπαίνουν κάποιοι όροι οι οποίοι ακολουθούνται…
Αυτό εξυπακούεται! Βεβαίως. Αν κάποιος δεν ακολουθεί τα συγκεκριμένα στάνταρ τότε πολύ απλά του αφαιρούν το όνομα. Πέρα όμως από το θέμα της ποιότητας και των υψηλών επιπέδων υπηρεσιών, ας μη ξεχνάμε πως αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην εποχή της τεχνολογίας. Με ένα κινητό, με έναν λάπτοπ, ο καθένας σε οποιαδήποτε γωνιά της γης μπορεί να μελετήσει για το ξενοδοχείο που σκέφτεται να επισκεφτεί, για την πόλη την οποία θα επισκεφτεί, για την συγκεκριμένη χωρα κτλ.
Αν κάποιος θέλει να επισκεφτεί τη Λάρνακα θα δει τα branded ονόματα των ξενοδοχείων που υπάρχουν στην πόλη, τα οποία ονόματα είναι γνωστά παγκοσμίως και αυτό σίγουρα βοηθάει. Επίσης όλες οι πολυεθνικές, είτε αυτό λέγεται αεροπορική εταιρεία, είτε οποιοιδήποτε άλλοι οργανισμοί διεθνείς, συνήθως προτιμούν να επιλέξουν έναν branded όνομα ξενοδοχείου, αντί ένα ξενοδοχείο του οποίου δε γνωρίζουν το όνομα. Συνήθως, κι αυτό είναι γεγονός, κοιτάζουν πρώτα για chain-branded hotels.

Υπήρχε ένα πλάνο της Sunny Seeker και της Quality για έξι ξενοδοχεία και για χίλια δωμάτια, μέχρι το 2025. Τώρα με τα νέα δεδομένα της πανδημίας έχουν ανατραπεί αυτά τα σχέδια;

Χωρίς αμφιβολία η πανδημία δεν έχει αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο. Όλες οι επιχειρήσεις, μεγάλες ή μικρές, έχουν επηρεαστεί σε κάποιο βαθμό.
Παρόλα αυτά, προς το παρόν δεν έχουμε ξεφύγει από το στρατηγικό μας στόχο. Συνεχίζουμε τους στόχους που είχαμε θέσει, την ίδια ώρα όμως αναγνωρίζουμε πως δεν ξέρουμε ποια μπορεί να είναι τα νέα δεδομένα που μπορεί να φέρει πανδημία. Αντιλαμβάνεστε πως πρόκειται για κάτι το οποίο δεν εξαρτάται από τις δικές μας δυνατότητες για να μπορούμε να καθορίσουμε με βεβαιότητα το μέλλον. Ακόμη και χώρες που διατείνονται ότι είναι μεγάλες, δυνατές και ανεπτυγμένες έχουν επηρεαστεί δραματικά. Ένα παράδειγμα η Αμερική, η πιο σύγχρονη χώρα στον κόσμο έχει δραματικά επηρεαστεί. Το ίδιο και η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία κ.α
Αντιλαμβάνεστε δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να φέρει η αυριανή μέρα.
Προς το παρόν όμως μπορώ να σας πω ότι δεν έχουμε αποφασίσει για οποιαδήποτε αναστολή των μέχρι τώρα στρατηγικών μας στόχων και έργων.

Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί το στολίδι του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας, το νέο ξενοδοχείο Radisson Beach Resort.
Το ξενοδοχείο θα είναι έτοιμο και θα μπορεί να λειτουργήσει την άνοιξη του 2021.
Το αν θα λειτουργήσει αμέσως μόλις είναι έτοιμο ή όχι, αυτό είναι κάτι που θα καθορίσουν οι εξελίξεις γύρω από την πανδημία. Αντιλαμβάνεστε ότι το να λειτουργήσουμε ένα ξενοδοχείο με 202 δωμάτια, με υψηλά λειτουργικά έξοδα και να είναι άδειο από τουρίστες, δεν έχει κανένα νόημα. Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις γύρω από τον κορονοϊό και αναλόγως θα ενεργήσουμε. Το ξενοδοχείο όμως θα είναι έτοιμο την άνοιξη του 2021.

Παρόλο που κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει τις εξελίξεις γύρω από τον κορονοϊό και που οδεύει η οικονομία μας, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια είναι η δική σας οικονομική εκτίμηση;
Να σου πω, υπάρχουν τρία κατά την άποψή μου σενάρια.
Το πρώτο απομακρυσμένο κατά την άποψη μου σενάριο είναι να βρεθεί αρχές του 2021 το εμβόλιο, να πετάξουμε τις μάσκες και να επιστρέψουμε σε μία κανονικότητα.
Υπάρχει το δεύτερο σενάριο που είναι ένα κακό σενάριο στο οποίο πάλι δεν δίνω μεγάλα ποσοστά και είναι το εξής: η χρονιά να πάει εντελώς χαμένη λόγω της πανδημίας.
Το τρίτο σενάριο το οποίο θεωρώ και το πιο ρεαλιστικό : να βρεθεί το εμβόλιο μέσα στο 2021 να χαθεί η μισή χρόνια και μετά να ξαναρχίσουμε να μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς από τη μισή χρόνια και μετά. Ως εκ τούτου, αν επικρατήσει το τρίτο σενάριο, θεωρώ ότι τους επόμενους μήνες σε σχέση με το 2019 θα έχουμε μία μείωση της τάξης του 70% στις αφίξεις σε σχέση με το 2019. Το δεύτερο εξάμηνο του 2021 θα έχουμε μία εισροή των κρατήσεων της τάξεως του 50% σε σχέση με το 2019.
Όλα αυτά αντιλαμβάνεστε είναι σενάρια, τον τελικό λόγο θα τον έχει η πανδημία.

Κύριε Χατζηνικόλα ο τουρισμός στην Κύπρο κατέχει πρωταρχικό ρόλο στην οικονομία του νησιού και είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος της χώρας. Η Κύπρος είναι μία χώρα η οποία εξαρτάται άμεσα ως επί το πλείστον από τον τουρισμό της. Θα ήθελα να σας ρωτήσω λοιπόν και να μου απαντήσετε με κάθε ειλικρίνεια, ως Κύπρος προωθούμε επαρκώς τον τουρισμό μας στο εξωτερικό; Είτε εσείς οι εταιρείες, ως ιδιώτες, είτε το κράτος.
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα τώρα με το Υφυπουργείο Tουρισμού. Ο υφυπουργός, τον οποίο γνωρίζω και προσωπικά, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προέρχεται από το χώρο του τουρισμού, προσπαθεί και έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά από τους πρώτους κιόλας μήνες διορισμού του. Στη συνέχεια βέβαια μας βρήκε ο κορονοϊός, απόταν κάποια σχεδιά έχουν ανατραπεί. Θα έλεγα ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, δεν φταίει ο εκάστοτε υπουργός ή το αρμόδιο υπουργείο θα έλεγα ότι φταίει το σύστημα αν δεν γινόταν η καλύτερη προώθηση όλα αυτά τα χρόνια.

Δηλαδή;
Δύο χώρες οι οποίες λέμε ότι μας προσφέρουν το μεγαλύτερο ποσοστό τουρισμού ειναι η Αγγλία και η Ρωσία. Έχουμε λοιπόν εφησυχαστεί ότι ό,τι και να γίνει θα έχουμε τουρίστες από αυτές τις δύο χώρες. Κι όμως! Υπάρχει μια Γερμανία με 89 εκατομμύρια πληθυσμό και με ένα από τα πιο ψηλά βιοτικά επίπεδα της Ευρώπης και ως Κύπρος έχουμε ετήσια μόνο 150 περίπου χιλιάδες από τη Γερμανία. Θα μπορούσαμε να στοχεύσουμε για πολύ καλύτερα νούμερα. Άλλο ένα παράδειγμα είναι η Γαλλία. Σχεδόν 70 εκατομμύρια πληθυσμό έχει η Γαλλία. Ξέρετε πόσο τουρισμό παίρνουμε από τη χώρα αυτή; Μόνο 10 χιλιάδες κάθε χρόνο. Επομένως, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Να πάμε σε στοχευμένες εκστρατείες και καμπάνιες και να σταματήσουμε να εφησυχαζόμαστε.
Βεβαίως, στις καλές εποχές δε χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο, στις κακές όμως εποχές όταν πρέπει να κερδίσεις τουρισμό, πρέπει να δούμε πως μπορούμε να φέρουμε κόσμο από χώρες στις οποίες δεν έχουμε στοχεύσει τόσα χρόνια. Ολλανδία, Βέλγιο και άλλες χώρες. Έχω την εντύπωση ότι καθίσαμε ήσυχοι να περιμένουμε τους συνηθισμένους αριθμούς από Αγγλία και Ρωσία, χωρίς να στοχεύουμε στις υπόλοιπες χώρες.
Αφού μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω σε έναν τοπικό περιοδικό της Λάρνακας, εδώ που κυρίως δραστηριοποιείται και η εταιρεία μας, νομίζω αξίζει να αναφέρω ότι η αγγλική αγορά οι μεγάλοι τουριστικοί πράκτορες της Αγγλίας έχουν αποφασίσει ότι δεν θα φέρνουν κόσμο πλέον στη Λάρνακα, έχουν ακυρώσει τα προγράμματα τους για τα επόμενα χρόνια και η Λάρνακα δεν είναι μέσα στα σχέδια των αγγλικων τουριστικων πρακτορειων…

Αυτό είναι είδηση! Πολύ αρνητική είδηση για τη Λάρνακα
Αυτό είναι ήδη γνωστό στον τουριστικό κόσμο του τόπου! Παίρνουν τουρίστες στην Πάφο που έχει το μικρό αεροδρόμιο και αποφάσισαν να μη φέρνουν στη Λάρνακα, στη πόλη που βρίσκεται το διεθνές μεγάλο αεροδρόμιο της χώρας.
Να σας πω ότι ο CEO μεγάλου και πολύ γνωστού τουριστικού Αγγλικού Πρακτορείου ήρθε στο νησί μας και μας είπε ότι θα το ξαναδούν το θέμα…. Ωστόσο δεν είχαμε κάποια νέα. Θα το δουν…
Πέρα λοιπόν από την πανδημία αυτά είναι ζητήματα που πρέπει να δούμε και σε αυτά πρέπει να επικεντρωθούμε. Η πανδημία κάποια στιγμή θα τελειώσει, όμως κάποια προβλήματα διαχρονικά που αφορούν την πόλη πρέπει να λυθούν, αν θέλουμε να πάει μπροστά η Λάρνακα, ο κόσμος της και οι επιχειρήσεις της. Εγώ μπορεί να μην κατάγομαι από τη Λάρνακα, αλλά εργάζομαι σ’ αυτή την πόλη εδώ και εννέα χρόνια και την έχω αγαπήσει πραγματικά. Δε σου κρύβω ότι ανακάλυψα ότι εσείς οι Σκαλιώτες είστε τοπικιστές και αγαπάτε πολύ την πόλη σας, αυτή την αγάπη είναι εύκολο να την μεταδώσετε σε κάποιον που εργάζεται καθημερινά εδώ.

Κύριε Χατζηνικόλα για να πάει μπροστά μια πόλη πρωταρχικό ρόλο παίζουν οι αρχές της. Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω: ο Δήμος Λάρνακας και η ΕΤΑΠ Λάρνακας βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση στο να πάει μπροστά η πόλη; Ποια η άποψη σας;
Δουλεύουν επαρκώς και δουλεύουν πάρα πολύ καλά. Πρέπει να σου πω ότι έχουμε άριστη σχέση και με το Δήμο Λάρνακας και με την ΕΤΑΠ Λάρνακας. Δυστυχώς όμως πρέπει το κέντρο να τους ακούσει.

Όταν λέτε κέντρο;
Είτε αυτό λέγεται Υπουργείο, είτε Υφυπουργείο, ειτε κυβερνηση.
Η Λάρνακα είναι εξαιρετική, αλλά χρειάζεται υποδομές. Χρειάζεται δρόμους κατάλληλους και ότι προσπάθειες κάνουν ο Δήμος και η ΕΤΑΠ δεν αρκούν, χρειάζονται περισσότερα έργα έτσι ώστε να είναι πιο ελκυστική η πόλη και προς τους τουρίστες και προς τους επισκέπτες άλλων πόλεων.
Τα κέντρα λήψης αποφάσεων πρέπει να πάρουν πιο σοβαρά τη Λάρνακα, διότι η Λάρνακα δεν είναι αυτό που λεγόταν για χρόνια “ο φτωχός συγγενής”. Η Λάρνακα χωροταξικά είναι το κέντρο της Κύπρου. Από τη Λάρνακα μέσα σε 20 λεπτά μπορείς να πας ή Λευκωσία ή Λεμεσό ή στην ελεύθερη Αμμόχωστο. Η Λάρνακα διαθέτει το διεθνές αεροδρόμιο. Πρόκειται να αποκτήσει μία μεγάλη ανάπτυξη στην Μαρίνα και στο Λιμάνι της. Αλλά πρέπει να γίνουν έργα σημασίας μέσα σ’ αυτή την πόλη και από το κράτος. Υπάρχουν δρόμοι σημαντικοί όπως ο δρόμος Λάρνακα – Δεκέλειας που υπάρχει από τη δεκαετία του ’70!
Όμως ξανατονίζω ότι η δουλειά που γίνεται από το Δήμο Λάρνακας και την ΕΤΑΠ Λάρνακας είναι εξαιρετική.

Εσείς πως βλέπετε τη Λάρνακα μέσα στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια;
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια σχέδια για την πόλη της Λάρνακας τα οποία αδιαμφισβήτητα θα την βοηθήσουν στην ανάπτυξη και στην πρόοδο της. Δεν είναι ανάγκη να τα επαναλαμβάνουμε, είναι το λιμάνι, η Μαρίνα, η μετακίνηση πετρελαιοδεξαμενών, η πλατειά Ζουχούρι, η παλιά αγορά της πόλης, η ανάδειξη του αρχαίου λιμανιού και πολλά άλλα. Όμως τονίζω πως χρειάζονται κάποιες υποδομές και χρειάζεται στρατηγική και πλάνο για να καταφέρει η Λάρνακα να πάρει όλα αυτά που της αξίζουν. Θα αναφέρω ένα από τα πολλά παραδείγματα. Παρόλο που το διεθνές αεροδρόμιο βρίσκεται εδώ, παρόλο που υπάρχουν αρκετά αξιόλογα, σπουδαία θα έλεγα, ξενοδοχεία για να φιλοξενήσουν ποδοσφαιρικες ομάδες του εξωτερικού, εντούτοις δεν μπορούμε να το κάνουμε και ο λόγος είναι οι υποδομές και η γραφειοκρατία…

Δηλαδή;
Δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε ποδοσφαιρικές ομάδες της UEFA, παρόλο που η Κύπρος θεωρείται ιδανική λόγω του καιρού της για να φιλοξενήσει τέτοιες ομάδες, δεν μπορούν αυτές οι ομάδες να παίξουν ή να προπονηθούν στη Λάρνακα γιατί τα γήπεδα της πόλης δεν είναι εγκεκριμμένα για παιχνίδια των Play off της UEFA .

Ομολογώ πως δεν το γνώριζα!
Βεβαίως. Δεν είναι εγκεκριμένα τα τα γήπεδα της Λάρνακας και ως εκ τούτου δεν μπορούν να έρθουν εδώ ξένες ποδοσφαιρικές ομάδες είτε για να παίξουν, είτε για να προπονηθούν. UEFA, champions league, κ.α
Ποδοσφαιρικές ομάδες οι οποίες μπορούσαν να αποτελούν κομμάτι του αθλητικού τουρισμού βρίσκουν κόκκινο φως στη Λάρνακα.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο τουρισμός έχει διαφορά μορφές. Είναι αυτοί που έρχονται για διακοπές, είναι ο αθλητικός τουρισμός, είναι ο θρησκευτικός τουρισμός, ο ιατρικός τουρισμός, ο πολιτιστικός τουρισμός. Με σωστές υποδομές και όραμά η Λάρνακα μπορεί με επιτυχία να στόχευσει σε όλα τα είδη τουρισμού.

Η εταιρεία Sunny Seeker σήμερα έχει επτά ξενοδοχεία. Έχει κάνει κάποιες προσπάθειες στο εξωτερικό έτσι ώστε να προωθήσει τη Λάρνακα και κατ’επέκταση τα ξενοδοχεία της εταιρείας;
Πίστεψέ με δε σταματήσαμε λεπτό να το κάνουμε αυτό. Βέβαια αντιλαμβάνεσαι τώρα λόγω πανδημίας τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, αλλά πριν από την πανδημία οι προσπάθειες ήταν έντονες και ασταμάτητες. Επί καθημερινής βάσης έχουμε, (ακόμη και σήμερα που μιλάμε), συνομιλίες μέσω τηλεδιάσκεψης με ξένα τουριστικά πρακτορεία.
Ως Sunny Seeker δε σταματήσαμε λεπτό να προωθούμε τη Λάρνακα και το κυπριακό τουριστικό προϊόν στο εξωτερικό. Τονίζουμε συνεχώς στους ξένους την ασφάλεια πρωτίστως που προσφέρει η Κύπρος και όλα τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει το νησί μας που ενδεχομένως σε πολλές άλλες χώρες να μην υπάρχουν.

Όπως;
Εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών, ψηλά υγειονομικά στάνταρς, πρόκειται για μία χώρα χωρίς τρομοκρατία και εγκληματικότητα, το νησί διαθέτει εξαιρετικές καιρικές συνθήκες σχεδόν ολόχρονα, ηλιοφάνεια, βραβευμένες με γαλάζια σημαία θάλασσες, καθαρές παραλίες, καλές τιμές κ.α.

Για το μήνα Δεκέμβριο η εταιρεία θα ετοιμάσει κάποια ειδικά πακέτα για τους ντόπιους όσον αφορά στα ξενοδοχεία της;
Έχουν ήδη ετοιμαστεί πακέτα, αλλά δυστυχώς η πορεία της επιδημιολογικής εικόνας της Κύπρου είναι αυτή που θα καθορίσει και την επιτυχία.

Τέλος, ως Γενικός Διευθυντής της Sunny Seeker, μπορείτε να μας πείτε το δικό σας όνειρο και όραμα για την εταιρεία;
Δεν θα μιλήσω ούτε για όνειρο, αλλά ούτε για όραμα. Θα πω ότι πρωταρχικός στόχος μας είναι η διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών και εξυπηρέτησης που προσφέρουμε προς τους πελάτες μας, φεύγοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις από τα Ξενοδοχεία μας .

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνάντηση Βουλευτή Λάρνακας (ΔΗΣΥ) Πρόδρομου Αλαμπρίτη με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας της Ελλάδας, Σοφία Ζαχαράκη

Σε ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας (ΔΗΣΥ) Πρόδρομος Αλαμπρίτης ενημέρωσε πως πραγματοποίησε συνάντηση με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας της Ελλάδας, κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Παρουσίαση Βιβλίου: Λάρνακα, Υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης με πέρα από 4000 χρόνια συνεχούς ζωής και πολιτισμού

Ο Δήμαρχος Λάρνακας και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας προσκαλούν στη παρουσίαση του βιβλίου του κ. Αλέξη Μιχαηλίδη με τίτλο “Λάρνακα: Υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα

error: Content is protected !!