Search
Close this search box.

Κλείνει η 5η τάξη της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας λόγω κορωνοϊου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου

Μετά τα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί στην Αμερικανική Ακαδημία Λάρνακας, σήμερα με μια ανακοίνωση προς τους γονείς, το γνωστό ιδιωτικό σχολείο της πόλης μας ενημέρωσε πως η 5η τάξη του σχολείου θα περιοριστεί στο σπίτι και τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά.

Η Αμερικανική Ακαδημία που μέχρι στιγμής έχει αντιμετωπίσει με σοβαρότητα, επαγγελματισμό και ευαισθησία το δύσκολο θέμα της πανδημίας, αναφέρει ανάμεσα σε άλλα στην σχετική σημερινή της ανακοίνωση προς τους γονείς:

“Δυστυχώς είχαμε μερικά θετικά κρούσματα στην 5η τάξη κάτι που θα αναγκάζε ένα μεγάλο αριθμό μαθητών να αυτοπεριοριστούν βάσει των πρωτοκόλλων. Για το λόγο αυτό έχουμε πάρει την δύσκολη απόφαση να περιορίσουμε στο σπίτι όλη την πέμπτη τάξη μέχρι τις 30 Νοεμβρίου τόσο για να μειώσουμε τον κίνδυνο διασποράς του ιού όσο και για να ελαχιστοποιήσουμε την διατάραξη των μαθημάτων.
Καμιά άλλη τάξη δεν θα επηρεαστεί. Όλες οι άλλες τάξεις θα συνεχίσουν κανονικά εκτός από τους μαθητές που χρειάζεται να αυτοπεριοριστούν. Οι μαθητές που βρίσκονται στο σχολείο θα συνεχίσουν τα μαθήματα κανονικά, ενώ τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά για αυτούς που βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό. Συχνά οι ομάδες αυτές συνενώνονται έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι ο κάθε μαθητής της έχει την ίδια πρόσβαση στην παράδοση μαθήματος. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να βεβαιωθούμε ότι συνεχίζουμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου μόρφωση στα παιδιά σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης σχολικής χρονιάς.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να αναθεωρούμε την κατάσταση σε συνδυασμό με τις υποδείξεις του υπουργείου. Κάθε μας απόφαση είναι αποτέλεσμα πολύ καλής ανάλυσης και συζήτησης, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα και στην καρδιά μας, την υγεία των παιδιών και τη μόρφωση τους”.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!