Search
Close this search box.

Επιστρέφει πίσω στο Λονδίνο ο ηθοποιός Κρίστοφερ Γκρέκο;

Σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο ηθοποιός Κρίστοφερ Γκρέκο και σε ερώτηση κατά πόσο αληθεύουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μετακομίζει στο Λονδίνο ο ίδιος απάντησε αινιγματικά αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Το SkalaTimes συνάντησε τον γνωστό ηθοποιό σε καφετέρια της πόλης μας και τον ρωτήσαμε και εμείς αν αληθεύουν οι φήμες ότι ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Λονδίνο.
Ο γνωστός “κακός” της Κυπριακής Τηλεόρασης μας απάντησε ότι στην περίεργη εποχή που διανύουμε όλα τα σενάρια είναι πιθανά. “Τα πράγματα στο χώρο της υποκριτικής έχουν δυσκολέψει σε όλες τις χώρες, ιδιαίτερα όμως σε μια χώρα τόσο μικρή όπως είναι η Κύπρος οι συνθήκες είναι ακόμη πιο δύσκολες όχι μόνο για τους ηθοποιούς, αλλά για όλους τους ανθρώπους των τεχνών”.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός συνέχισε “ναι, ένα από τα πιθανότερα σενάρια για το άμεσο μέλλον όσον αφορά στην πορεία μου είναι η επιστροφή πίσω στην βρετανική πρωτεύουσα. Θα δούμε…”
Ο Κρίστοφερ Γκρέκο δεν θέλησε να προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις, αλλά τόνισε πως όπου και να βρίσκεται πάντα θα κουβαλά την Κύπρο στην καρδιά του και πως “ο καλλιτέχνης όπου και να πάει σημαία του είναι πάνω από όλα το ταλέντο και το ήθος του”.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!