Search
Close this search box.

Περαστικά Δήμαρχε μας!

Με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας ανακοίνωσε πως έχει διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοίο.

Μετά από κρούσμα που είχε εντοπιστεί στο Δημαρχείο (άτομο που έρχεται καθημερινά σε επαφή με τον Δήμαρχο) ο Ανδρέας Βύρας έκανε το τεστ και φαίνεται πως ο κορωνοϊος πλησίασε και τον αγαπητό Δήμαρχο της πόλης μας.

Η ανάρτηση του Δημάρχου:
“Φίλες και φίλοι, μετά από ιδιωτική πρωτοβουλία, διαγνώστηκα θετικός στον COVID-19. Ενημερώνω πως, για την ώρα τουλάχιστον, είμαι ασυμπτωματικός και φυσικά παραμένω απομονωμένος και θα εργάζομαι εξ αποστάσεως από ειδικό χώρο καραντίνας, μακριά και από το σπίτι μου. Έχουν ενημερωθεί όλα τα άτομα που ήμουν σε επαφή και θα τηρήσουμε όλα τα πρωτόκολλα του Δήμου Λάρνακας και της Ένωσης Δήμων.
Θα το ξεπεράσουμε και αυτό και θα είμαστε ξανά όλοι μαζί.
Μείνετε ασφαλείς και γίνετε ασπίδα προστασίας για αυτούς που αγαπάτε”.

Περαστικά Δήμαρχε μας! Kαλή και γρήγορη ανάρρωση.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!