Search
Close this search box.

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας για την υπογραφή της συμφωνίας ανάπτυξης του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας

Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την υπογραφή της συμφωνίας για την ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας. Ένα έργο που αναμένουμε πως θα συμβάλει στην ανάπτυξη της πόλης και της επαρχίας.

Χρειάστηκε να δοθούν αγώνες εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, της Επιτροπής Ανάπτυξης και της Βουλής. Χρειάστηκε να βρεθούν οι Λαρνακεις στους δρόμους. Χρειάστηκε να αντιμετωπιστει η αλαζονεία των κυβερνώντων και του ίδιου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγχαίρουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια να γίνει πραγματικότητα το όραμα της Λάρνακας και των πολιτών της. Αναμένουμε την προώθηση και υλοποίηση του έργου καθώς και την τήρηση των συμφωνηθέντων τόσο με το κράτος όσο και με το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!