Search
Close this search box.

Δεν μας χαρίστηκε η ανάπτυξη Λιμανιού Μαρίνας, αγωνιστήκαμε γι αυτή!

Της Γιώτας Δημητρίου
Αρχισυντάκτρια SkalaTimes

Οι υπογραφές έχουν πέσει, η Λάρνακα δικαίως πανυγηρίζει από χθες για την Τουριστική Ανάπτυξη στο Λιμάνι και Μαρίνας της.
Μια τουριστική ανάπτυξη που ταιριάζει με το όραμα και το χαρακτήρα της πόλης μας.

Καλό όμως είναι να θυμηθούμε πως δεν ήθελαν όλοι αυτή την ανάπτυξη, κάποιοι ήθελαν τις Αμερικανικές και άλλες εταιρείες εξορύξεων, κάποιοι ήθελαν Λιμάνι ενεργειακό, κάποιοι είχαν άλλα σχέδια και πολέμησαν όλους όσους βγήκαν στους δρόμους, όσους αρθρογραφούσαν, όσους πολεμούσαν για τουριστική ανάπτυξη.

Επειδή στο SkalaTimes αγαπάμε την Ομόνοια και μας αηδιάζει η Διχόνοια, δεν θα μπούμε στη διαδικασία να γράψουμε το ιστορικό, το έχει ήδη καταγράψει η ιστορία.

Ως SkalaTimes δίνουμε συγχαρητήρια σε κάθε άνθρωπο, κάθε ομάδα, κάθε φορέα, κάθε κόμμα που ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ (και πραγματικά ΔΕΝ ήταν εύκολος αγώνας) για να αποκτήσει η Λάρνακα την τουριστική ανάπτυξη που της ταιριάζει και όχι τις επικίνδυνες ενεργειακές αναπτύξεις που κάποιοι είχαν κατά νου.

Πιο κάτω φωτογραφικό υλικό από τις δύο διαδηλώσεις ανήμερα του Αγίου Λαζάρου (το 2012 και το 2014), από εκδήλωση του Περιβαλλοντικού Κινήματος Λάρνακας στην Ερμού και από μια άλλη διαδήλωση από την Αλυκή προς το Αεροδρόμιο.
(Περισσότερο φωτογραφικό υλικό μπορεί να βρει κανείς κα στο Fb Group “Larnaka in Danger”).

Οι διαδηλώσεις, οι κινητοποιήσεις, οι αγώνες ήταν σε πολλά επίπεδα, από πολλούς ανθρώπους, φορείς, κόμματα (όχι από όλα τα κόμματα βεβαίως), ήταν ένας αγώνας διαρκείας και πολλές φορές μέσα στα χρόνια, από το 2012 που ξεκινήσαμε.

Συγχαρητήρια και Μπράβο σε όσους αγωνίστηκαν με οποιοδήποτε τρόπο.
Φαίνεται πως με τις τελικές υπογραφές χθες, κερδίσαμε!
Η Λάρνακα κέρδισε!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!