Search
Close this search box.

Παγκόσμια Ημέρα Μελομακάρονου με Γιάννη Διανέλλο για τέταρτη χρονιά!

Σε μια περίοδο που η μεγαλύτερη γιορτή της αγάπης και της χαράς πλησιάζει, αλλά από την άλλη οι επιπτώσεις της πανδημίας έχουν κουράσει και εξαντλήσει το κόσμο σε πολλά επίπεδα, αυτό που έχουμε ανάγκη είναι η καλή διάθεση, οι όμορφες εκδηλώσεις και το γέλιο. Ότι δηλαδή κάνει ο Γιάννης Διανέλλος μέσα από την εκπομπή του, ότι κάνει και η ιδέα του Διανέλλου για την…. “Παγκόσμια Ημέρα Μελομακάρονου”. Με αφορμή την τέταρτη αυτή όμορφη και διασκεδαστική διοργάνωση, το SkalaTimes κουβέντιασε με τον αγαπημένο ραδιοφωνικό παραγωγό της καρδιάς μας, της πόλης μας.
Διότι, τα μελομακάρονα is a very serious subject!

Της Γιώτας Δημητρίου

Τι ακριβώς είναι “Η Παγκόσμια Ημέρα Μελομακάρονου” η οποίο διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά; Και πως ξεκίνησε η ιδέα αυτής της “Παγκοσμίας Ημέρας” και διοργάνωσης;
Είναι μια ιδέα που υπήρχε για αρκετό καιρό, έχοντας ταυτιστεί από όλο τον κόσμο η αδυναμία μου στο υπέροχο αυτό γιορτινό έδεσμα, και μετά και από παράκληση αρκετών ακροατών, διοργανώσαμε έτσι για το κάτι ευχάριστο και ξεχωριστό την “Παγκόσμια Ημέρα Μελομακάρονου”. Και φέτος είναι η 4η χρονιά.

Γιατί ο κόσμος κύριε Διανέλλε σε έχει….ταυτίσει με τα μελομακάρονα;
Χαχαχα… γιατί έχω τεράστια αδυναμία σε αυτά. Καθώς και στις Φλαούνες. Είναι δύο απαγορευμένοι πειρασμοί που τους έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε σημείο που αρκετός κόσμος βλέπει μελομακάρονα ή φλαούνες και θυμάται τον Διανέλλο, χαχα.

Όταν λέτε ότι μαζί σας θα έχετε και το μεγαλύτερο μελομακάρονο της Κύπρου τι εννοείτε;
Όπως και τις άλλες χρονιές, σε άψογη συνεργασία με τους φούρνους ΚΥΖΗ και ιδιαίτερα με την Δήμητρα Κύζη, φανατική ακροάτρια της εκπομπής, έτσι και φέτος ζυμώσαμε και φτιάξαμε ήδη από το Σάββατο το μεγαλύτερο μελομακάρονο. Πέρσι αξίζει να αναφέρω ότι το βάρος του ήταν 3.735. Φέτος ξεπεράστηκε κατά πολύ. Και φυσικά οι ακροατές θα κληθούν να μαντέψουν το φετινό βάρος και να κερδίσουν και κάποια δώρα για την πιο σωστή πρόβλεψη τους.

Πόσο ανάγκη έχει ο κόσμος το χιούμορ, την ψυχαγωγία και την εκπομπή σου ιδιαίτερα αυτές τις μέρες;
Πολλά ωραία ερώτηση. Φέτος όσο ποτέ άλλοτε – περισσότερο και από το κούρεμα του 2013 – ο κόσμος έχει ανάγκη το αυθεντικό χαμόγελο και την θετική σκέψη. Και γι αυτό και φέτος πολύ περισσότερο από ποτέ ίσως, έχουμε ανάγκη κάτι αισιόδοξο, με λίγο χιούμορ και μπόλικη θετική σκέψη.

Θέλουμε να μας πεις μια ιστορία / γεγονός που δείχνει την έκφραση της αγάπης του κόσμου (από τις πολλές) προς εσένα και την εκπομπή σου. Μια ιστορία / γεγονός που σε έχει συγκινήσει και που ακόμη κρατάς στην καρδιά σου.
Πολλές… αμέτρητες, που δεν ξέρω ποια να διαλέξω… Την στήριξη του κόσμου στις εκστρατείες Αγάπης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Λάρνακας δεν ξεχνώ ποτέ μου. Η αγάπη και η συμμετοχή του κόσμου ήταν και παραμένει πρωτόγνωρη!

Το μήνυμα σου στο κόσμο της πόλης μας αυτές τις μέρες;
Υγεία και Αγάπη. Θετική σκέψη και πάνω από όλα ΥΠΟΜΟΝΗ. Το ξέρω είναι δύσκολο γιατί κουραστήκαμε ΟΛΟΙ, αλλά πρέπει να πεισμώσουμε. Και όπως λέω κάθε μέρα στην εκπομπή για το ΓΙΝΑΤΗΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Και τέλος, μια πολύ σοβαρή ερώτηση κύριε Διανέλλε και σας παρακαλούμε να απαντήσετε με κάθε ειλικρίνεια, αλήθεια πόσα μελομακάρονα τρως κάθε Χριστούγεννα;
Η πιο δύσκολη ερώτηση που μου έκαμες… Χμ. Εεεε. Δύσκολο να απαντήσω χαχαχα. Με μέτρο είπαμε τα μελομακάρονα. Ως τωρά θα έφαα περίπου φέτος κοντά στο ενάμιση μέτρο χαχαχα!
Χίλια ευχαριστώ από καρδιάς που είσαι δίπλα και σε αυτή την εκδήλωση της εκπομπής αγαπημένη μου και εύχομαι σε όλο τον κόσμο ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ. Και πολλά μελομακάρονα φυσικά!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!