Search
Close this search box.

Earth Spa Wellness Center στη Λάρνακα, εκεί όπου το το “ευ ζην” είναι προτεραιότητα!

Επισκεφτείτε το Earth Spa και αξιοποιείστε τα ειδικά πακέτα Χριστουγέννων

Το Earth Spa Wellness Center στη Λάρνακα με ειδικά πακέτα προσφορών για τα Χριστούγεννα αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για δώρο σε αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και στον ίδιο το εαυτό μας.

Στις εποχές που διανύουμε όχι μόνο λόγω πανδημίας, αλλά και λόγω των γρήγορων ρυθμών ζωής, τα Spa δεν είναι πλέον πολυτέλεια, αλλά ανάγκη αφού σύμφωνα με τους ειδικούς έχουν πολλά οφέλη να μας χαρίσουν. Τα Spa προσφέρουν ένα καταφύγιο ανάπαυσης και αναζωογόνησης, σωματικής και ψυχικής.

Για να δούμε μερικά από τα οφέλη που μπορούμε να έχουμε από την επίσκεψη μας σε Spa:

  • De – stress. Ένα θεραπευτικό, χαλαρωτικό μασάζ θα σας χαλαρώσει και θα σας καλμάρει.
  • Σωματική υγεία. Ο σωστά εκπαιδευμένος θεραπευτής, όπως τους θεραπευτές στο Earth Spa, μπορεί να διαπιστώσει ποια είναι τα σημεία ή μέρη του σώματος σας που είναι πολύ σφιχτά/πιασμένα και να δουλέψει περισσότερο σε αυτά, έτσι ώστε να βοηθήσει να χαλαρώσουν και να «ξεπιαστούν”. Επίσης μπορεί να σας μάθει πώς να χαλαρώνετε του μύες σας και να σας δώσει συμβουλές για σωστή διατροφή και έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.
  • Ψυχική υγεία. Η επίσκεψη σε ένα spa σας χαλαρώνει αμέσως με το που πατάτε το πόδι σας στο χώρο. Η διακόσμηση, οι μυρωδιές, η μουστική, όλα αυτά έχουν την δύναμη να σας τονώσουν σωματικά και ψυχικά. Ένα μασάζ ποδιών, πλάτης, σώματος, κεφαλιού, σας αναζωογονεί και ανανεώνει όχι μόνο τα κουρασμένα σας πόδια, την πιασμένη μέση, ή άλλα σημεία του σώματος που σας πονούν, αλλά και όλο σας το σώμα, με αποτέλεσμα να φτιάχνει τη διάθεση και η ψυχολογική σας κατάσταση
  • Αποτοξίνωση. Η απομάκρυνση των τοξινών και των επιπλέον υγρών από το σώμα. Ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης μπορεί να βοηθήσει στα φουσκώματα και την κατακράτηση υγρών, τα οποία σίγουρα θα σας ανακουφίσουν.
  • Κυκλοφορικό. Το μασάζ βοηθά στην βελτίωση του κυκλοφορικού και διαχείριση της πίεσης.
  • Ποιότητα ύπνου. Όταν το σώμα και το πνεύμα είναι ελεύθερα από εντάσεις και στρες ο ύπνος είναι ευκολότερος και καλύτερος.

    Αξιοποιήστε τα ειδικά Χριστουγεννιάτικα πακέτα προσφοράς που σας προσφέρει το Earth Spa στη Λάρνακα. Kάντε δώρο στους αγαπημένους σας Gift Certificates και Vouchers και χαρίστε τους ένα ταξίδι και μια εμπειρία στην ευεξία, στη χαλάρωση και στο μαγικό κόσμο του Earth Spa όπου η ηρεμία συνδυάζεται με τον άψογο επαγγελματισμό και την ιδανική εξυπηρέτηση.

Επισκεφτείτε το Earth Spa στη Λάρνακα στη περιοχή Μακένζι και βρεθείτε σε ένα μαγικό χώρο διακοσμημένο από ειδικούς από το εξωτερικό και με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό που φροντίζει με κάθε λεπτομέρεια ώστε η επίσκεψη σας στο Earth Spa να είναι μια όμορφη εμπειρία που θα θέλετε να επαναλάβετε.

Ειδικά πακέτα και προσφορές για εταιρείες που θέλουν να χαρίσουν στο προσωπικό τους vouchers και gift certificates.

Ας μη ξεχνάμε πως στο εξωτερικό πολλές εταιρείες πλέον τα χρησιμοποιούν τα Spa για τόπο εταιρικών συναντήσεων, αλλά και μέρος προγραμμάτων ανταμοιβής και απόδρασης, ενώ υπάρχουν και οργανωμένα εταιρικά προγράμματα ευεξίας μέσα στις εταιρείες (corporate wellness).

Ακολουθούνται όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας με κάθε αυστηρότητα και σοβαρότητα.

Βρείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Earth Spa και κλείστε το ραντεβού σας άμεσα γιατί το “ευ ζην” πρέπει να είναι προτεραιότητα!

https://earthspa.com.cy/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθη συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής στον

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας μετά από συνάντηση στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Αξιοποίηση του κενού χώρου Στέγης που προέκυψε ένεκα της μεταφοράς ασυνόδευτων ανήλικων για φιλοξενία ηλικιωμένων Με αφορμή τα γεγονότα με τους ασυνόδευτους ανήλικους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση

Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, για να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Λάρνακας

Κινηματογράφος, street food, συναυλίες και άλλες υπέροχες προτάσεις για τις εξόδους σας στην Λάρνακα. Εσείς που θα πάτε; ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ  Δευτέρα 23/9/2024  Ώρα: 8:30 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

error: Content is protected !!