Search
Close this search box.

Τα σημερινά δεν ήταν “μικροεπεισόδια” ήταν ακόμη μια επίδειξη χουντικών τακτικών…

Της Γιώτας Δημητρίου

Το σύνθημα της Γαλλικής Επανάστασης είναι πιο επίκαιρο από ποτέ: «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα». Με Γιολίτη και Αναστασιάδη, ούτε Ελευθερία, ούτε ισότητα και σίγουρα ούτε αδελφότητα, την ίδια ώρα που και άλλες βασικές ανάγκες…. εκκρεμούν!

Τα σημερινά επεισόδια δεν ήταν “μικροεπεισόδια”, όπως έγραψε στο ρεπορτάζ του το SIGMA, στις ειδήσεις των οκτώ.
Τα σημερινά απαράδεκτα με την αστυνομία να θυμίζει για ακόμη μια φορά τακτικές χούντας, δεν μπορούν να τις προσπεράσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΜΕΣΑ πρέπει να ζητήσουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Επιπλέον, τακτικές σαν τις σημερινές δεν μας κάνουν “να φοβόμαστε” ούτε και “να σιωπούμε”, αντιθέτως μας κάνουν να έχουμε ΟΡΓΗ για τα άδικα της Κυβέρνησης που θυμίζουν άλλες εποχές.
Και ξέρετε, ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ, ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ!

Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις, ενώ επέβαλε και πρόστιμα για παραβίαση των επιδημιολογικών μέτρων. Οι διαδηλωτές κάνουν λόγο και για χρήση δακρυγόνων, ενώ οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο των ΜΚΔ δείχνουν ξεκαθαρά την βία των αστυνομικών κατά των διαδηλωτών.

Oι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και τη διαφθορά.

Πιο κάτω αποσπάσματα από τα ΜΚΔ, πώς είδαν τα σημερινά τραγικά γεγονότα συμπατριώτες μας σε όλη τη Κύπρο, καθώς και κάποια πολιτικά πρόσωπα (κάποια άλλα πολιτικά πρόσωπα ούτε καν ασχοληθήκαν με το θέμα).
Στα μη πολιτικά πρόσωπα έχουμε κόψει το όνομα για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων (μην τους εμφανιστεί η αστυνομία στο σπίτι τους για σχόλια στα ΜΚΔ….δεν θα ήταν έκπληξη ε;)

Aυτή είναι η Κύπρος της Γιολίτη και του Αναστασιάδη, όχι η Κύπρος η δική μας!!!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Διαδήλωση για την απόφαση παύσης του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη “Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της συγκάλυψης”

Κυριακή το απόγευμα έξω από το Προεδρικό!Θα είμαστε όλοι εκεί! Δήλωση Γενικού Γραμματέα Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου Διαδηλώνουμε απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της

Πατέρας Οδυσσέα Μιχαηλίδη: “Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου”

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι

Στον Γιάννη Διανέλλο η Δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου για την αυριανή εκδήλωση «Larnaka’s Love Letters»

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου Pod Talks φιλοξενήθηκε η Αρχισυντάκτρια του skalatimes δημοσιογράφος Γιώτα Δημητρίου. Ο Γιάννης Διανέλλος μίλησε με την δημοσιογράφο η οποία επιμελείται

error: Content is protected !!