Search
Close this search box.

“Έφυγε” ο Πρόεδρος και ιδρυτής του Συνδέσμου Ατόμων με Πολλαπλή Σκλύρυνση Λάρνακας, Στέλιος Νικολαου

Mε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης o Σύνδεσμος Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας ανακοίνωσε το θάνατο του Προέδρου του Στέλιου Νικολάου.
Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Με μεγάλη θλίψη σας ενημερώνουμε ότι έφυγε από τη ζωή ο Πρόεδρος και ιδρυτής του Συνδέσμου μας Στέλιος Νικολαου. Η απώλεια του είναι μεγάλη για όλους εμάς που συνεργαστηκαμε με τον Στέλιο ο οποίος ήταν το στήριγμα και η ψυχη του Συνδεσμου στα 23 χρόνια λειτουργίας του. Ο Θεος να τον αναπαυσει.
Η κηδεια του θα γίνει τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου, στις 11.30 πμ στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη.
Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας.
Αριθμός Λογαριασμού: CY460050034400034401G4597801″

Τον Πρόεδρο αποχαιρέτησε με ανάρτηση του και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάριος Κουκουμάς ο οποίος έγραψε:

“Η Λάρνακα, πενθεί.
Ένας πραγματικός αγωνιστής-εθελοντής. Ο Στέλιος Νικολάου έφυγε σήμερα. Φίλος πολύ καλός και σε πολλές περιπτώσεις μέντορας με εποικοδομητική κριτική και πάντα με αγάπη και έγνοια.
Πρόεδρος στον Σύνδεσμος Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας με εντυπωσιακή δράση. Ο Σύνδεσμος μέτρα μικρές και μεγάλες επιτυχίες της οποίας υπήρξε σημαντικότατος παράγοντας ο Στέλιος.
Πέραν των καθιερωμένων εκδηλώσεων ο Στέλιος με το Συμβούλιο του Σύνδεσμου υπήρξε ο ιθυνον νους στην προσπάθεια αναγνώρισης του δικαιώματος των ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση για μειωμένα τέλη ηλεκτρισμόυ καθώς και σε διάφορες δημοτικές ενέργειες σε σχέση με την προσβασιμότητα ΑΜΕΑ στην Λάρνακα”.

Συλληπητήρια στην οικογένεια και φίλους του, αιωνία του η μνήμη.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ομιλία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Αντωνίας Θεοδοσίου στην εκδήλωση «Γυναίκα, Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή»

Η τριπλή πλανητική κρίση –κλιματική αλλαγή, απώλεια βιοποικιλότητας και ρύπανση – δεν αποτελεί μόνο περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά μια εξαιρετικά σοβαρή κρίση της ανθρωπότητας, η οποία

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

error: Content is protected !!