Search
Close this search box.

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού σε συζήτηση με θέμα: «Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τον Κοινωνικό Ακτιβισμό»

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ κ. Γιάννης Γιαννάκη θα συμμετάσχει σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου και ώρα 4:00μ.μ., στη διαδικτυακή συζήτηση την οποία διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Φόρουμ για την Κοινωνία των Πολιτών με θέμα: «Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τον Κοινωνικό Ακτιβισμό» και θα επικεντρωθεί στην «Ένταξη: για τους ανθρώπους ή με τους ανθρώπους;».

Στη συζήτηση θα αναλυθούν τα προβλήματα και ο τρόπος συμμετοχής ανθρώπων και κοινοτήτων που είναι περιθωριοποιημένοι στη δημοκρατική οργανωμένη κοινωνία των πολιτών και τα κοινωνικά κινήματα.

Εξάλλου, η συζήτηση θα επικεντρωθεί στο πώς οι ενεργοί πολίτες μπορούν να συμβάλουν στην ένταξη άλλα και ενθάρρυνση συμμετοχής ομάδων πολιτών οι οποίοι μειονεκτούν, λαμβάνοντας υπόψη τον σημαντικό αρνητικό αντίκτυπο στη συμμετοχή των πολιτών που έχει δημιουργήσει η πανδημία COVID-19.

Ομιλητές υψηλού επιπέδου οι οποίοι προέρχονται από τον ακαδημαϊκό τομέα, εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών και κοινωνικά κινήματα, η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Πολιτών και άλλοι θα έχουν σημαντικές παρεμβάσεις.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

3η Παγκόσμια Θέση για το Γυμνάσιο Αραδίππου

Tο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, έχει

Ανακοίνωση της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή αναφορικά με την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή επιθυμεί να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υποχρεώσεις/δικαιώματα που προκύπτουν από την πρόωρη εξόφληση στεγαστικών δανείων. Σημειώνεται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει

Ομιλία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτας Δημητρίου στα εγκαίνια της έκθεσης της Βουλής «Κύπρος 1974, η μνήμη είναι η μόνη πατρίδα των ανθρώπων»

Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης – ΣΠΕΛ Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – 6.30 μ.μ. Σεβαστό Ιερατείο, Εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πρώην Πρόεδροι

error: Content is protected !!