Search
Close this search box.

Κυπριακή και Ελληνική κουζίνα στα Selfridges

Σύμφωνα με την είδηση που πρώτη δημοσίευσε η εφημερίδα “Παροικιακή” στο Λονδίνο, η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων Selfridges θα σερβίρει Κυπριακό Φαγητό.

Μια ελληνική εταιρεία street food θα λανσάρει ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο με το όνομα Kouzina στο Selfridges του Birmingham μόλις αρθούν οι περιορισμοί για τους χώρους εστίασης.
Από την Street Kitchen Brothers, μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το West Midlands, η Κουζίνα θα είναι το πρώτο εστιατόριο που θα σερβίρει αυθεντικό ελληνικό φαγητό στο γνωστό και διάσημο πολυκατάστημα.

Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του Selfridges στο Birmingham, οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν ελληνική κουζίνα και μεζέ, με ελληνικά και κυπριακά πιάτα – συμπεριλαμβανομένων των διάσημων μουσακά, σουβλάκι, στιφάδο και μια σειρά από παραδοσιακές γλυκές λιχουδιές από το Ελληνικό Αρτοποιείο, όπως μπακλαβά, κανταΐφι και άλλα.

Το εστιατόριο θα ξεκινήσει με μια προσφορά για take away έως ότου οι κυβερνητικές οδηγίες επιτρέψουν την εσωτερική φιλοξενία.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τους αδελφούς Paul Polyviou και Chris Butcher, οι οποίοι συχνά φιλοξενούνται σε τηλεοπτικά βρετανικά show καθώς και διάσημα φεστιβάλ.

Ο Paul Polyviou και ο Chris Butcher, ιδιοκτήτες των Street Kitchen Brothers, δήλωσαν: «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την Kouzina στο κατάστημα Selfridges. Το άνοιγμα ενός εστιατορίου στο Birmingham είναι κάτι που πάντα φιλοδοξούσαμε να κάνουμε και αυτό μας έδωσε την τέλεια ευκαιρία να μεταφέρουμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο.
«Είμαστε πολύ παθιασμένοι με το φαγητό και κάνουμε τα πάντα με γνώμονα τους πελάτες μας. Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι που επιτέλους φέρνουμε μια γεύση από την Ελλάδα και την Κύπρο”.

Περισσότερα στην Παροικιακή: http://www.parikiaki.com/2021/03/first-greek-eatery-to-launch-at-selfridges-birmingham/

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με Καταστηματάρχες και Κατοίκους για την Ανάπλαση της Πλατείας Ακροπόλεως και Πλατείας Αλκής

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, διεξήχθη συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής στον

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Λάρνακας μετά από συνάντηση στη Στέγη Ηλικιωμένων «Άγιος Γεώργιος»

Αξιοποίηση του κενού χώρου Στέγης που προέκυψε ένεκα της μεταφοράς ασυνόδευτων ανήλικων για φιλοξενία ηλικιωμένων Με αφορμή τα γεγονότα με τους ασυνόδευτους ανήλικους, πραγματοποιήθηκε συνάντηση

Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, για να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Λάρνακας

Κινηματογράφος, street food, συναυλίες και άλλες υπέροχες προτάσεις για τις εξόδους σας στην Λάρνακα. Εσείς που θα πάτε; ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ  Δευτέρα 23/9/2024  Ώρα: 8:30 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

error: Content is protected !!